Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena na desnici

Kontroverzni Le Pen odlazi, naslijedit će ga njegova kći

Le Pen
AFP
13.04.2010.
u 15:30

Marin ima iskustva u politici i radu s medijima. Le Pen je najavio odlazak u vrijeme kada njegova stranka dobro kotira u javnosti nakon solidnog rezultata na lokalnim izborima.

Kontroverzni francuski desničar Jean-Marie Le Pen (81) najavio je da će se povući s čela svoje Nacionalne fronte u siječnju sljedeće godine. Glavni kandidat za Le Penova nasljednika je njegova kći Marin (41). Ona ima iskustva u politici i radu s medijima. Članica je Europskog parlamenta.

Le Pen je najavio odlazak u vrijeme kada njegova stranka dobro kotira u javnosti nakon solidnog rezultata na lokalnim izborima.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar trunchbull
trunchbull
18:21 13.04.2010.

Le Pen je bio posljednji istinski europski desnicar. Prema svemu je ostao dosljedan do kraja. Dosljednost je ono sto se moglo cijeniti kod njega. Kakva će biti kćer Marine? Lako potkupljiva i prodat će stranku raznim lobijima. Boze daj da pogrijesim!

TU
Tuga
21:40 14.04.2010.

Dobra primjedba - Dinastija na desnici. Čini mi se da su mnoge europske monarhije zamaskirane u parlamentarne ili predsjedničke demokracije, nimalo različite od država koje se prave da su kraljevine samo u nazivu. Ovaj odlazi u 81. godini života, dok normalan radni čovjek jedva dočeka 65-u, pa da ode u mirovinu. Zar zaista netko može jednako dobro funkcionirati s 55 i 85? Ako može, svaka mu čast. Ipak mi je logičnije objašnjenje da nakon određene starosne dobi netko drugi povlači konce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije