Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sigurnost?

Pogledajte kontroverznu snimku testiranja tenka koja je razbjesnila mnoge

Snimka testiranja kočenja tenka
Foto: LiveLeak
1/4
27.01.2014.
u 22:02

Iako nije sasvim jasno je li riječ o nekoj reklami ili je doista testirano kočenje tenka, svi osuđuju ugrožavanje sigurnosti ljudi.

Burnu raspravu izazvala je snimka koja se pojavila na internetu, a koja prikazuje, kako se navodi u opisu, testiranje kočenja tenka u Nizozemskoj. Na snimci se može vidjeti kako više od 20 osoba stoji u redu nasred ceste. Na horizontu, njima iza leđa, pojavljuje se tenk koji se sve više približava i zaustavlja se točno pred njima. Iako nije sasvim jasno je li riječ o nekoj reklami ili je doista testirano kočenje tenka, svi osuđuju ugrožavanje sigurnosti ljudi. Srećom, tenk je uspješno zakočio.

Snimku pogledajte u prilogu!

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar tajar
tajar
22:21 27.01.2014.

Nije bila ugrožena sigurnost ove dvadesetorice ljudi jer tenkom nije upravljao Čačić!

HA
Harpoon
22:23 27.01.2014.

Da su kojim slučajem Nizozemski vojnici u sastavu UN-a u jedinici tako hrabro stali pred najezdu četničkih krvoloka, stvari bi se možda malo drugačije odvijale. Gornja spot samo dokazuje vrhunski kočioni sustav tenka na slici i ogromnu glupost ove grupe budala.

ZA
zagorec2012
07:43 28.01.2014.

" Na horizontu, njima iza leđa, pojavljuje se tenk koji se sve više približava i zaustavlja se točno pred njima." približava im se iza leđa i zaustavlja ispred točno ispred njih..jel to znači da ih je pregazio? novinari, jeste biseri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije