Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na čelu e. fabijanić

Konstituirana Skupština Primorsko-goranske županije

erik fabijanic,portal
Goran Kovačević/PIXSELL
13.06.2013.
u 14:27

Na konstituirajućoj sjednici prisegnulo je 45 županijskih vijećnika – 23 ih je iz SDP-ove koalicije, 12 iz HDZ-ove koalicije, šestero iz PGS-ove koalicije, a četvero iz Laburista.

Erik Fabijanić iz SDP-a danas je na konstituirajućoj sjednici Skupštine Primorsko-goranske županije jednoglasno izabran za novog predsjednika Županijske skupštine. 

Za potpredsjednike su izabrani Đanino Sučić iz HNS-a i Željko Plazonić iz HDZ-a. Na konstituirajućoj sjednici prisegnulo je 45 županijskih vijećnika – 23 ih je iz SDP-ove koalicije, 12 iz HDZ-ove koalicije, šestero iz PGS-ove koalicije, a četvero iz Laburista.

Župan Zlatko Komadina u svom je obraćanju novim vijećnicima poručio da treba brisati podjele na većinu i manjinu, lijeve i desne i zajednički raditi u interesu građana Primorsko-goranske županije.

>>Na čelu riječkog Gradskog vijeća ostala IDS-ovka Pešić Bukovac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije