Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
San ili java

Konobarica im je dala malo više sladoleda, ovakvu reakciju ni u snu nije očekivala

konobarica
GettyImages
30.11.2019.
u 10:08

Još uvijek mislim kako sanjam. Svaka dva sata pogledam kroz prozor, ispričala je konobarica

Adrianna Edwards iz Teksasa cijeli život pamtit će ovaj Dan zahvalnosti, a sve zahvaljujući jednom paru koji je posluživala u restoranu u kojem radi. Inače, do svog posla ova djevojka je pješačila i to 22,5 kilometara.  "Imam račune koje moram platiti, moram jesti. Jednostavno moraš raditi", kazala je piše CNN.

Konobarica je paru dala malo više sladoleda nego što je to uobičajeno i par je s njom počeo razgovarati. Kada su čuli njezinu priču, muškarac i žena koje je Adrianna posluživala odlučili su nešto poduzeti. Poklonili su joj automobil Nissan Sentra iz 2011.

 "Kupili smo joj automobil i sve što želimo je to da učini neko dobro djelo onome kome je to potrebno. Briznula je u plač", ispričali su muškarac i žena koji su željeli ostati anonimni.

"Još uvijek mislim kako sanjam. Svaka dva sata pogledam kroz prozor da vidim je li automobil tamo", kazala je Adrianna.

Sada će novac koji je uštedjela moći iskoristiti za upis na fakultet.

Video: Djevojka skoro zaspala na parkiralištu

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
12:22 30.11.2019.

Dok se pojavi neka topla ljudska prica,odmah netko komu to nije drago to proglasava lazima.Samo lose price imaju dobru "prodju".

Avatar lola lola
lola lola
10:48 30.11.2019.

Ma dajte molim vas, tko u Americi pjesaci 22 kilometra a restorani su na svakom uglu i stalno zaposljavaju?? Uz to ne znam tko uopce moze zivjeti od te mizerije od place koja je poput dzeparca? Ne moze se unajmititi ni najjeftiniji apartman s placom of Mc Donaldsa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije