Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuzvraćena ljubav

Konobarica ga uporno odbijala pa se vratio s pištoljem i pucao

zmago gustinčić
Goran Kovačić/PIXSELL
04.05.2011.
u 14:50

Zmagi Gustinčiću (65) sudi se zbog pucnjave u riječkom kafiću Galaxy. U Italiji je već odležao 15 godina.

– Mjesec dana prije ovog događaja optuženi mi je rekao da Ivana sljedeći mjesec neće raditi u lokalu, kazao mi je da on to zna ne objašnjavajući ništa više – posvjedočio je dajući svoj iskaz o oružanom incidentu koji se 13. ožujka navečer dogodio u riječkom kafiću Galaxy mladi konobar, kolega 26-godišnje konobarice Ivane. Prestrašena djevojka, koja je te večeri, predosjećajući da će se “nešto dogoditi” jer je ponašanje stalnog gosta lokala Zmage Gustinčića (65) prema njoj na to upućivalo, pobjegla je u zahod u skladištu, a Gustinčić je krenuo za njom i u bravu na vratima WC-a ispalio dva hica iz pištolja koji je ilegalno posjedovao. Na sreću, nije ozlijeđena, a Gustinčić je završio u pritvoru optužen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Izjašnjavajući se o optužnici koju je u ovom slučaju neposredno, bez istrage, podigla državna odvjetnica Tamara Torić, Gustinčić je u sudnici kazao da se ne smatra krivim, a iz obrane koju je najavio tek će se čuti njegovo viđenje događaja.

Ubio dvoje u Italiji

Gustinčiću prijeti do osam godina zatvora, što bi za njega bio drugi odlazak u zatvor jer je riječ o čovjeku koji je 1996. godine u Italiji bio osuđen zbog dvostrukog ubojstva kojemu je jedini motiv bila bolesna ljubomora. U slastičarnici u Rimu ustrijelio je 25-godišnju konobaricu Darušku Cvejić, u koju je bio zaljubljen, i njezina šefa Patrizija Ciaffija za kojega je tvrdio da je “ljubavnik njegove djevojke”, a potom je pucao u sebe, no preživio je. Osuđen je na 20 godina robije, nakon 15 godina iz zatvora je lani u kolovozu izašao i vratio se u Rijeku.

Naručio najbolje vino

Postao je stalnim gostom kafića Galaxy i na razne načine pokazivao simpatije prema konobarici, pozivao je na piće, čak i na večeru, što je ona odbijala, a onda je odlučio “ozbiljno” razgovarati s njom pa je te večeri naručio “najbolje vino” i tražio da razgovaraju. Sluteći zlo, djevojka ga je poslužila i pobjegla, zaključala se u zahod i pozvala mobitelom šefa lokala, prijateljicu i brata, no Gustinčić je zapucao u bravu prije nego što su stigli.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:25 04.05.2011.

najbolje za ljudski rod je nači zmagu o******** u zatvorskoj čeliji

MM
Mladen Miletić
17:35 04.05.2011.

,Star opasan a bolestan u glavu nije za slobodu među one koji su nešto stabilniji !!!

DU
Deleted user
18:50 04.05.2011.

Ti svi Zmage su izgleda bolesni u glavu... Zmago Gustinčić, Zmago Jelinčić, nastavi niz....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije