Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hipodrom
Povratak na članak

Konji bez simptoma bolesti, nema straha od zaraze ljudi na koncertu

Ove godine u Zaraznoj bolnici liječnici bilježe tek dva slučaja te bolesti, a riječ je o pacijentu iz Karlovca i Zagrepčaninu koji nije bio u doticaju s Hipodromom.

Komentari 3

OB
-obrisani-
19:11 14.05.2010.

Pa stvarno ... mislim da u Hrvatskoj još uvijek vlada strah da je sve što je drugačije opasno i onda odmah se aktiviraju dežurni dušobrižnici i ostali brižnici pa pokušavaju uvijek isto! Činjenice su da bi oni koji rade i rekreaciono borave na hipodromu već svi bilo bolesni da je to tako! Dakle o čemu se radi ovdje? Pa o Velikoj dozi ksenofobije i nekulture! Nešto slično što se dogadjalo i za gostovanja MM! Bude li školstvo išlo ovim smjerom još nekoliko godina ta razuna ksenofobije će samo rasti!

VL
UK
Ugo Kajvez
20:51 15.05.2010.

Evo sličnih, ... pogledajte youtube i čitajte riječi ..... vrlo aktuelno današnjici .... . \"Black Sabbath-Sabbath Bloody Sabbath (Full Version)\" . You\'ve seen life through distorted eyes You know you had to learn The execution of your mind You really had to turn The race is run the book is read The end begins to show The truth is out, the lies are old But you don\'t want to know Nobody will ever let you know When you ask the reasons why They just tell you that you\'re on your own Fill your head all full of lies

VL
UK
Ugo Kajvez
20:55 15.05.2010.

Još jedna prava ... youtube ... . metallica_- hole in the sky - iron man

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.