Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Kongresnik koji je slao slike svog spolovila morat će odstupiti

w
afp
09.06.2011.
u 10:29

Kad je razotkriven, kongresnik je najprije tvrdio da su to laži i podvale desničara, ali na kraju se dokazalo da je lagao zapravo on

Demokratski lideri američkog Kongresa započeli su orkestriranu kampanju za smjenu demokratskog kongresnika Anthonyja D. Weinera iz New Yorka. Njegove fotografije vlastitog spolovila i lascivne poruke koje je slao ženama internetom, ali i uzastopne laži, napravile su i od njega i od čitave stranke predmet sprdnje, piše New York Times.

Inače, lani, kad se sve događalo, nestašni Weiner oženio se Humom Abedin, prijateljicom i suradnicom državne tajnice Hillary Clinton. Ubrzo se, od ljeta 2010. do proljeća ove godine, dopisivao s nekoliko žena i slao im eksplicitne poruke i fotografije. A zanosio se i planovima da se kandidira za gradonačelnika New Yorka.

Kad je razotkriven, kongresnik je najprije tvrdio da su to laži i podvale desničara, ali na kraju se dokazalo da je lagao zapravo on. Naravno, kao i nekad kod Billa Clintona i afere Lewinsky, laž je još ozbiljnija optužba, iako ni seksi skandal nije zanemariv.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
11:38 09.06.2011.

IZ WIKIPEDIJE: Born September 4, 1964 (1964-09-04) (age 46) New York City, New York Political party Democratic Spouse(s) Huma Abedin (m. 2010–present)[1] Residence Forest Hills, Queens, New York City Alma mater SUNY, Plattsburgh (B.A.) Occupation Congressman Religion Judaism Website AnthonyAnthony Weiner – New York\'s 9th District

OB
-obrisani-
18:30 09.06.2011.

hehehehehe komunisticki \"demokrat\" pokazivao svoja jaja i svoga pimpeka 7 zena na internetu, a sam je ozenjen savjetnicom klintonke, hehehehehehehe-ve bu klintonka morala njoj davat savjete (iz vlastitog iskustva kad je njezin muz gurao prste i cigaru u seks masinu)) a ne ova klintonki-po komunisticki-p*******dozvoljeno sa svima hehehehehehe

RE
@rea
11:26 09.06.2011.

Je\'l se imalo šta za vidjet na tim fotkama, ili je trebalo povećalo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije