Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5. LISTOPADA

Kongres menadžera ove jeseni u Opatiji: Sudjelovat će brjni istaknuti lideri

Opatija: Hotel Ambasador zatvoren je zbog preuređenja
Goran Kovacic/PIXSELL
13.06.2023.
u 14:17

Vodeći gospodarstvenici raspravljat će o ovim temama u organizaciji HUM - CROMA-e, dok će sam kongres biti održan u hotelu Ambasador

Tko će u budućnosti upravljati kompanijama; menadžeri ili umjetna inteligencija? Da li je AI korisna „alatka“ ili prijetnja? Što znamo o generaciji Z i kako je educirati u ozračju svakodnevnih tehnoloških mijena i inovacija? Burnout je vrlo česta pojava u menadžera i nameće se pitanje kako ostvariti balans vrhunskog menadžmenta i zdravlja? Kakvi trebaju/moraju biti lideri budućnosti? - pitanja su o kojima će se raspravljati na Kongresu menadžera koji će se ove godine održati u Opatiji 5. listopada.

Vodeći gospodarstvenici raspravljat će o ovim temama u organizaciji HUM - CROMA-e, dok će sam kongres biti održan u hotelu Ambasador. Na kongresu će kao panelisti sudjelovati staknuti lideri kao što su:

Martina Dalić – predsjednica Uprave Podravke, Medeja Lončar - predsjednica Uprave Siemensa Hrvatska i direktorica Siemensa Slovenija i Siemensa Srbija, Gordan Kolak - predsjednik Uprave Grupe KONČAR, Dinko Lucić - predsjednik Uprave PBZ-a, Stjepan Orešković - većinski vlasnik M+ Grupe i predsjednik Nadzornog odbora IEDC Bled School of Management, Vedran Bajer - direktor Microsofta Hrvatska, Boris Drilo - član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije HT-a, Sergio Galošić - predsjednik Uprave Klimaopreme, Nina Šesto - direktorica digitalnog zdravstva u „Klinici Magdalena“, Roberto Kutić, suosnivač i operativni direktor Infobipa, Mislav Malenica - osnivač i direktor AI startupa Mindsmiths i predsjednik CroAI udruge te brojni drugi.

VEZANI ČLANCI:

Kroz tri panela s njima će razgovarati izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, prof. dr. sc. Mislav Ante Omazić te prof. dr. sc. Mladen Vedriš tête-à-tête sa Zlatkom Dalićem, izbornikom hrvatske nogometne reprezentacij, dok će kasnije biti održana i gala večera uz glazbu vokalistice Lele Kaplowitz i njenog benda.

>> VIDEO Pogledajte radove Zorana Pripuza na Murteru: Zidovima od dva metra opasava najljepši rt na Jadranu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije