Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOLAZE TEŠKA VREMENA'

'Spremite se za najgori scenarij': Ovdje se odlučuje o sudbini svijeta, Kinezi pripremaju totalni rat

17.10.2022.
u 06:30

Budite spremni i za najgore scenarije u idućih pet godina, poručio je kineskim građanima predsjednik države Xi Jinping

Komentara 125

PV
prcko.vita
07:15 17.10.2022.

Mene konkretno zanima što će danas smisliti naš Plenki kao razlog zašto dizel opet mora poskupjeti? Prošli put se vadio na dolar, kako vidimo, dolar u zadnja 2 tjedna je malo oslabio, dakle cijene bi trebale ići dole, ali narode, ti već znaš što te danas čeka, znaš, jer si glasao zadnjih 30 godina za istu hdz-sdp bagru i sada ubireš plodove koje si posadio. Koja tuga za Hrvate, u Mađarskoj već skoro godinu dana cijene benzina i dizela fiksirane na cca 8 kuna (479 HUF). Sad izračunajte koliko vas pljačkaju ovi kojima uporno dajete glas.

SE
serafin002
09:54 17.10.2022.

Druže romac odi i ti u obećanu komunističku zemlju Kinu gdje još milijuni rade za mjesečnu plaću od 10 US dolara, zemlju sa najviše miljardera na svijetu. Što misliš gdje bi ti bio među onima od 10 dolara ili među tajkunima ?

Avatar Cantor
Cantor
07:57 17.10.2022.

Stara Kineska kletva: Dao Bog da živiš u zanimljiva vremena. Izgleda da nas je konačno dostigla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?