Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLENARNA RASPRAVA
Povratak na članak

Konferencija o budućnosti Europe poruka građana da se Unija mora mijenjati

Konačni prijedlozi Konferencije utemeljeni su na preporukama europskih i nacionalnih panela građana, idejama građana iznesenima na višejezičnoj digitalnoj platformi, raspravama na plenarnoj skupštini Konferencije o budućnosti Europe te njezinim radnim skupinama.

Komentari 1

TR
trpimir2022
13:30 04.05.2022.

Televizija se zasniva na manjkavisti ljudskog vida. Slično tome, demokracija se zasniva na manjkavosti ljudskog uma. Umniji ljudi jako dobro znaju, da je demokracija utopijski proces, sporo kretanje polupokretnih artrozom pojedenih zglobova, koji funkcionira samo zahvaljujući podmazivanju korupcijom. Korupcija nee samo da "podmazuje" demokratsko odlučivanje, nego ga i čvrsto kontrolira i usmjerava. Mediji ističu politička imena, pa ih onda bičuju zbog neposlušnosti. Pošto Europa svoju budućnost gradi na upravo takvoj demokraciji, očekuje ju blistava budućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.