Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Hrvatskom domu

Koncert Zagrebačke filharmonije u Vukovaru

filha
Goran Jakus/PIXSELL
01.10.2013.
u 13:37

Koncert će započeti Idilom za orkestar hrvatskog skladatelja Blagoja Berse

U dvorani Hrvatskog doma u četvrtak, 3. listopada sa početkom u 19 sati, Zagrebačka filharmonija održat će tradicionalni koncert. Zagrebačka filharmonija je prvi put nastupila u oslobođenom Vukovaru još 1998. godine u parku tada potpuno razorenog Dvorca Eltz. Prema najavama orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će njen glavni gost dirigent, maestro Leopold Hager dok će solistička dionica pripasti proslavljenom mladom hrvatskom pijanistu Bruni Vlaheku.

Koncert će započeti Idilom za orkestar hrvatskog skladatelja Blagoja Berse, potom će uslijediti Koncert za klavir i orkestar u A-duru Wolfganga Amadeusa Mozarta u kojem će posjetitelji uživati u izvedbi mladog umjetnika, pijanista Brune Vlaheka, a finale večeri, bit će u znaku 88.simfonije u G-duru Josefa Haydna.

>> Ambasadori duha i europske kulture

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije