Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR OKO AUSCHWITZA

Hrvatska i Srbija zajedno obnavljaju zloglasni Blok 17

05.02.2024.
u 06:31

U Auschwitzu je u manje od pet godina njegova postojanja likvidirano oko 1,1 milijun ljudi. Kroz Blok 17 prošla je većina deportiranih iz tadašnje Jugoslavije

Komentara 29

JO
JovanC
06:44 05.02.2024.

Svaku zrtvu treba postovati. U Auschwitzu je u 5 godina ubijeno 1,1 milion nevinih ljudi. Svaka drzava obiljezava stratista svog naroda. Zali za svojim ubijenima. Samo Hrvatsku nije briga gdje su kosti naseg naroda razasute. Niti zali niti trazi nitii obiljezava. Necu ovdje napisati zbog cega je to tako jer ce komentar biti obrisan i sankcioniran. Takvu demokraciju bas nemamo da mozemo otvoreno o nasim kostima. I onda se cudimo zasto smo na dnu. Jadna moja Hrvatska.

BA
bacenheider
07:32 05.02.2024.

Neznam u cemu je problem oformit jednu medunarodnu komisiju koja bi ispitala nase logore i nek konacno jednom izade na vidjelo istina.Kad pogledas kompleks Auschwiza koliko je to hangara i u njemu ubijeno 1.1 miljun nevinih ljudi,a u Jasenovcu gdje nema gotovo pa nista po nekim srpskim izjavama1.5 miljuna ljudi.Kad pogledas popise stanovnistva iz 1921g. 1931g. i 1948g. vidis da tu nesto nije u redu.Srbiji ako treba blokirati ulazak u EU sve dok ne otvori sve arhive koji su u Beogradu i nek se jedno konacno utvrdi istina.Svi koji su ubijeni bez suda su nevine zrtve na bilo kojoj strani i bilo koje nacije.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:43 05.02.2024.

Hrvatska vlada ne brine o Stajićevu i ostalim mjestima stradanja Hrvata ali brine o Auswitzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije