Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Konačna potvrda: Hrana u Hrvatskoj je preskupa

Hrvatski građani svoju državu ne doživljaju jeftinom, a za takvo mišljenje postoji potvrda i u strukturi cijena pojedinih proizvoda

Komentari 8

DU
Deleted user
01:29 21.06.2018.

Sva hrana iz uvoza je neispravna ...truju nas zato imamo najvise karcinoma u evropi.. ...hrvatska je sto se tice uvezene hrane obicno smetliste...i jos k tomu skupo placamo te otpadke od nekadasnje hrane...

VL
KA
karasbranko
00:36 21.06.2018.

PDV na hranu 25% je prvenstveni razlog za vrlo skupu hranu.Njemačka ima PDV na prehrambene proizvode 7% Kad se uzme u obzir koeficijent obrtaja prehrambene robe,nameće se jednostavno pitanje, koja je svrha takvog pristupa cijeni rada i namjernog držanja enormnomno visokog PDV-a na prehrambene proizvode.

VL
DU
Deleted user
08:12 21.06.2018.

Jedino je losos kod kolinde jeftin ...evo citam u vl ..primila je u jednom danu tri udruge ponaosob...sto ce kod nje kad nema ovlasti.. valjada jedu jeftine losose...sa svima se naslikava...smjesi se od srece ...jedna od najumisljenijih velicina na poltickoj estradi ..puno prometa a zarada negativna...arcenje novaca za sto bas za nista...veliko nista...najvece nista...selo gori a baba se ceslja..

VL
PV
prcko.vitamincic
09:40 21.06.2018.

Polako dolazimo do one scene u filmu Titanic kada kapetan dobije informacije da se brod više ne može održati na vodi i da će sigurno potonuti.

VL
MA
majmudin
12:37 21.06.2018.

odite u hofer i eurospin tko je blize slovencima...na 1000 kn imas ustedu cca 250 kn...i mozes natociti benzin..

VL
DU
Deleted user
12:34 21.06.2018.

Ta tvrdnja je odavno poznata. A kako i ne bi bila istina kad nasljedjeni monopol drze Agrokor, Podravka i ostali. Proizvodi za domace trziste su ponekad skuplji nego isti izvezeni u druge drzave. Za velike igrace ne postoji interes, jer HR je premalo trziste. U ostalom trgovine su povezane direktno ili indirektno s proizvodjacima, dobavljacima.

VL
DO
doktorica
00:28 21.06.2018.

baš smo jadni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.