Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"STRPITE SE DO OŽUJKA, TRAVNJA"

Pad cijena nekretnina? U Splitu stan pojeftinio za čak 110.000 eura

02.02.2024.
u 11:42

Nagovještaju da se cijene nekretnina vraćaju u normalu.

Rast cijena nekretnina dogodio se u cijeloj Hrvatskoj, ali one najveće cijene bilježe se na obali, posebice u gradovima poput Splita i Dubrovnika. Često se pisalo o derutnim starim stanovima koji dosežu cijenu i do 4.000 i 5.000 eura po kvadratnom metru, a na tržištu se mogu pronaći i oni stanovi po cijeni od 6.000 eura po kvadratnom metru, piše Slobodna Dalmacija. Cijene nekretnina u svim europskim gradovima su u padu, a pad cijena nekretnina u Hrvatskoj željno iščekuju svi građani. 

Instagram profil "Dnevna doza splitskih nekretnina" nagoviješta da se "cijene nekretnina vraćaju u normalu" uz napomenu kako "svi želimo niže cijene najma i prodaje".  Kako bi potkrijepili svoju tezu na svojoj stranici objavljuju oglase istih stanova gdje je vidljivo da su cijene sada niže u odnosu na prije nekoliko mjeseci. 

1/3

"Dragi svi, mi ne oglašavamo stanove. Mi vam želimo pokazati da cijene stanova padaju i da, ako se strpite do ožujka-travnja, stan ćete moći kupiti po 30 posto nižoj cijeni...", napisali su u jednoj svojoj objavi.

Najveći pad koji su zabilježili je pad od 110.000 eura, piše Slobodna Dalmacija.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 1

Avatar Blokiran
Blokiran
13:36 02.02.2024.

Koliko ce tek pasti cijene u cijeloj EU kad gurne cijelu EU u rat s Rusijom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije