Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašena s ulice

Kona ima siguran san još samo nekoliko dana

Foto: Privatni album
1/3
14.07.2017.
u 20:10

Jednogodišnja kujica udomitelje čeka u privremenom smještaju u Zagrebu, a sve informacije možete dobiti na 099/37-31-508

U privremenom domu u kojem je našla spas Kona će sigurnim snom spavati još samo nekoliko dana.

Što će s njom biti nakon 20. srpnja, na to pitanje zasad nema odgovora. Nitko je još nije poželio udomiti, a nisu joj pronašli ni drugi privremeni smještaj. Kona je lutala zagrebačkim ulicama, tražeći spas i hranu stigla je i do kafića u kojem nije dočekana s dobrodošlicom. Neki su je i tjerali, a onda joj je vrata svog doma otvorila volonterka.

Kona je zdrava, potvrdio je to i veterinar kod kojeg je bila na pregledu, a u međuvremenu je i čipirana. U stanu uglavnom spava, naučila je kućni red, pristojno šeće na lajni, jedino se drugih pasa još pomalo boji. Ima oko godinu dana, a sve ostale informacije možete dobiti na 099/37-31-508.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije