Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Komunistica na čelu Graza za Večernji: 'Laž je da držim Titovu sliku na stolu, evo što mislim o njemu'

KPÖ GRAZ
09.11.2021.
u 12:53

"U svakoj od zemalja bivše Jugoslavije bilo je političara, ‘ratnih vitezova’, koji su ljude huškali jedne protiv drugih", kaže između ostalog u velikom intervjuu za Večernji list Elke Kahr, komunistica i nova gradonačelnika Graza o čijoj pobjedi na izborima još uvijek priča cijela Europa.

Komentara 22

TO
tomotomo
14:19 09.11.2021.

U Grazu austrijanci su već manjina, neznaš dali su austriji ili južnoj africi

HO
homophob
14:14 09.11.2021.

Bemti sta ce s tolikim silnim novcem bivsi siromasi! Zamisli svakome dala 9 (devet) Eura i prtvorila ih u tajkune! Ili to ili je "novinar" zabrljao nekoliko nula amo ili tamo - kaga briga za nule kada su itako samo nule!

Avatar southman
southman
13:07 09.11.2021.

Ne ona drži Staljinovu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?