Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

Komunikolog: Kad Putin prijeti onda drži raskopčan sako i dlanove prema dolje. Znate li što to znači?

30.03.2022.
u 17:03

"Zelenski ostavlja dojam kao da prepričava tuđa događanja. Teatralan je i kao takav nije autentičan. Biden ostavlja dojam neiskrenosti i čudno okreće glavom na ključna pitanja. Putin? Tu je priča već malo opasnija", tvrdi Željko Trivanović, stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Komentara 16

AT
ATG
17:27 30.03.2022.

Može li koja riječ od Štulhofera? A što kaže vidoviti Milan?

ZA
zagabria8
17:21 30.03.2022.

Ala mediji uživaju u ovom generiranju senzacionalizma oko rata. Smišljaju sve moguće izlike poput besmislenih analiza do u beskraj. Misle da im je pala im sjekira u med a ne kuže da ljudi uopće ne primjećuju reklame. Ja se ne sjećam kada sam koju reklamu ne samo kliknuo nego samo registrirao da se prikazuje.

DU
Deleted user
17:19 30.03.2022.

briga me za te gluposti. kad se crta podvuce ostat ce putin fasist i bandit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?