Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povećanje

Komunalna naknada povećana do zakonskog minimuma

'VARAZDIN/MEDJIMURJE Cakovec,260308 Franjo Bukal... Snimio Vjeran Zganec - Rogulja'
'Vjeran Zganec - Rogulja'
07.01.2011.
u 13:32

Komunalna naknada plaćat će se i za spremišta poljoprivrednih proizvoda, a iz odluke su izuzeti drveni objekti, plastenici te objekti za uzgoj, tov i držanje životinja

OREHOVICA - Komunalna naknada na području općine Orehovice povećana je odlukom Općinskog vijeća. Koeficijenti za plaćanje naknade dosad su bili niži od zakonom propisnog minimuma, a novom odlukom povećani su na zakonski minimum. Tako koeficijent za stambeni i garažni prostor iznosi 1,00, poslovni proizvodni prostor 2,00, a za građevno zemljište za proizvodnu djelatnost 0,08. Vrijednost boda ostala je tri kune po četvornome metru. Komunalna naknada plaća se i za spremišta poljoprivrednih proizvoda, a iz te su odluke izuzeti drveni objekti, plastenici te objekti za uzgoj, tov i držanje životinja. Za takva spremišta koeficijent je 0,50. Komunalna naknada plaća se i za neizgrađeno građevinsko zemljište.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije