Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMACIJA
Povratak na članak

Komšićevo slanje Mlinarević u Prag završnica je eliminiranja Hrvata iz diplomacije u BiH

Mlinarević, koju je na mjesto veleposlanika imenovao hrvatski član bh. Predsjedništva Željko Komšić, na svome Facebook profilu objavila je kako preuzima veleposlaničku dužnost u Pragu sredinom siječnja nakon što je obavila završne razgovore u Ministarstvu vanjskih poslova BiH.

Komentari 10

SP
Spezispezi
11:46 15.01.2020.

Imamo mi Komšića i u našoj Vladi u Zagrebu. Ni tu Hrvati ne mogu blizu vatre.

VL
ME
medvedgrad
11:32 15.01.2020.

Kršenje zakona kad je usmjereno protiv Hrvata, nije problem. Maćeha Hrvatima i civilizacijska sramota je ta tvorevina.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:33 15.01.2020.

a mi se kao borimo protiv daytona, koji jedini daje bh hrvatima neku slobodu, autonomiju, status... al bez brige, komšiću je ovo zadnji let, nikad više neće doći u priliku uzeti mjesto hr člana predsjedništva bih. može on urlikati što i kako hoće, o građanskoj bih, al ga znaju svi, tko je i kakav je. nitko s njime više neće. nek si pogleda koje gradove u bih 'drži'...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:01 15.01.2020.

Za sve to je kriv Daytonski sporazum i Tudjmanov potpis na tom sporazumu.

VL
FR
franjo2
14:05 15.01.2020.

Mi smo Hrvati izabrali Komšića Milanovića za predsjednika države. Ako hoćeš u Hrvatskoj politički napredovati samo moraš pljuvati po Katoličkoj crkvi,govoriti da treba što više pobiti Hrvata,da su Hrvati nacisti,da treba što više naseliti islamista iz Sirije u Hrvatsku i Hrvatski narod te izabere za predsjednika Hrvatske.Nevjerojatno koliko smo mi Hrvati naivan narod.Kako mediji mogu narodu isprati mozak imam osjećaj da se sutra Śeśelj kandidira za predsjednika Hrvatske da bio izabran za predsjednika jer mediji mogu toliko narodu isprat mozak da je to čudo.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:07 15.01.2020.

Dovoljno je samo napomenuti da je taj drugi bosnjacki predstavnik u predsjednistvu BiH, nakon sto su ga Bosnjaci smjestili Hrvatima, prvo dosao u Zagreb po savjet svog mentora Stipe Mesica! A tom dvojcu bi bilo vrlo tesko pronaci treci dovoljno bljutav karakter... koji bi se osjecao ugodno u njihovom drustvu. Mozda ova Mlinarevic? Za biti bljutav nije potrebna VSS!

VL
Avatar southman
southman
11:31 15.01.2020.

Doći će i Komšiću politički kraj. Brže nego misli.

VL
JO
jolebiograd
12:02 15.01.2020.

Ne razumijem da se osporava osoba koju na društvenim mrežama prati oko 130 000 ljudi,osobu koja je dokazani humanist,koja je književnica dakle osobito pismena. Vjerojatno nije problem u njenoj kompetenciji nego u beskompromisnoj borbi za dobro,poštenje i iskrenost. Politologija je zanat a za ambasadora BiH je potrebno nešto više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.