Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAO SE S TRUDEAUOM

Komšić u samoizolaciji zbog koronavirusa, najavio da će napraviti potrebne testove

Željko Komšić
Armin Durgut/PIXSELL
12.03.2020.
u 18:32

Komšić i Trudeau su se jučer sastali, a danas je objavljeno kako je kanadski premijer u samoizolaciji

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić završio je u samoizolaciji nakon što se vratio s državničkog puta u Kanadi, gdje se susreo s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom. 

Podsjećamo, Komšić i Trudeau su se jučer sastali, a danas je objavljeno kako je kanadski premijer u samoizolaciji nakon što je njegova supruga Sophie pokazala neke simptome koronavirusa te se čekaju rezultati na koronavirus. 

Komšić je izjavio za "Avaz" da se danas vratio s puta i dodao: - Ukoliko bude potrebe, uradit ćemo potrebne pretrage i postupati po preporukama koje su izdate od nadležnih institucija. U samoizolaciji sam dok ne uradimo testove

VIDEO: Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar dovidovic
dovidovic
18:42 12.03.2020.

Ajde, nek ima i neke koristi od ovog virusa šućur alahu.

ZV
zvone02
19:16 12.03.2020.

objavljivati lažne vijesti je karikaturalno i ne priliči ozbiljnom mediju. Komšić nije hrvatski član predsjedništva BiH jer se sam izjasnio da on nije predstavnik Hrvata BiH već predstavlja tzv građane dok Srbi i muslimani imaju svog člana. on je marioneta međunarodnih plaćenika i njihovih gazda koji mute vodu, korumpirani su i pokušavaju od BiH napraviti islamistički kalifat u srcu Europe.

Avatar Damating
Damating
19:19 12.03.2020.

Komplikacije su nekad i poželjne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije