Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POŠTUJE SUVERENITET

Komšić poručio Plenkoviću: "Ono što Hrvatska radi nije dobro"

Željko Komšić
10.12.2018.
u 15:51

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić komentirao je odnose na relaciji Zagreb-Sarajevo

Željko Komšić, predstavnik Hrvata u u Predsjedništvu BiH, komentirao je navodno uplitanje Hrvatske u politiku BiH, prenosi N1

Sve je počelo nakon što su trojica bivših visokih predstavnika u BiH napisala zajedničko pismo u kojem su istaknuli da se Hrvatska miješa u unutarnje poslove Bosne i Hercegovine te kako je nedopustivo osporavanje izbora Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH koje stiže i od dužnosnika iz Hrvatske.

Na to je Premijer Plenković odgovorio sljedeće: "Hrvatska ne može odustati od problema svog naroda u svakoj zemlji".

Komšić je odgovorio premijeru u izjavi za N1, tvrdeći da ono što Hrvatska radi nije dobro. 

- Dobrosusjedski odnosi između BiH i Hrvatske, trebaju biti temeljeni na međusobnom uvažavanju i povjerenju, nakon čega se mogu otvoriti sva pitanja o kojima kao susjedi trebamo razgovarati. Međutim, ovo što radi Hrvatska prema Bosni i Hercegovini nije dobro, takva aktivnost poništava međusobno povjerenje i duboko zalazi u negiranje suvereniteta Bosne i Hercegovine, kroz negiranje njene suverene vlasti izabrane na izborima - izjavio je Komšić.

Građani diljem Hrvatske polažu vijence povodom 19. godišnjice smrti Franje Tuđmana:

 

Komentara 112

MO
mobitel20
16:08 10.12.2018.

Sejdo Komsic Bajramovic. Moralni patuljak, velika bitanga. Otvoreno negira i rusi TRONACIONALNU BiH, zagovarajuci toboze "graDZansku", iako tih Ostalih po popisu imaju oko 2 % !? Sluga velikobosnjackog ultranacionalizma koji rusi ZAVNOBiH i Daytonski Ustav u BiH. Obicni janjicar! Sto vise govori, to bolje za Hrvate i Hrvatsku. Glup je kao k...! Navikao je na propagandisticke medije u Sarajevu koji su SVI LISTOM za protuustavnu dominaciju Muslimana i koji su umislili da su samo oni BiH, i da je samo njihovo,protuustavno glediste, "patriotsko"!

Avatar nula
nula
16:05 10.12.2018.

Sejdo, ne znam ciji si ti "predsednik, ali hrvatski sigurno nisi. Nestani !!!

DU
Deleted user
16:05 10.12.2018.

Komšiću da prestani laprdati i sam znaš da su te muslimani izabrali i da nemožeš predstavljati Hrvate to si pokazao kad si maknu zastavu Hrvatskoga naroda iz ureda. Ako ste mislili da će ovaj izbor proći kao i prvi put malo pogrešno uz Mesića i Josipovića je mogao proći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije