Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA PRED AUSTRIJSKIM MINISTROM
Povratak na članak

Komšić: Dodika je obuzelo ludilo za koje je potrebna terapija

Sve što Dodik priča postaje predmetom rada Tužiteljstva BiH jer je to rušenje ustavnog sistema BiH, kazao je Komšić

Komentari 8

BR
BrigitaM
16:10 15.10.2021.

Terapija bi trebala biti: Referendum u sva tri "ravnopravna naroda" pa da vidimo.

VL
40
402
06:32 16.10.2021.

Sejdo lupeta po obicaju.Sta su zakuhali to ce i kusati ,Sejdo i Mujo.

VL
SI
sisavac
12:38 15.10.2021.

moraš ga voljeti, on dira upravo tamo gdje eu ekipa najviše boli, u smisao postojanja tijela međunarodne zajednice u bih. procedura imenovanja visokog predstavnika je jasna, pa je tako kristalno jasno i da bivši šef, kao ni sadašnji, nisu legalno postavljeni, u biti, oni nisu ni postavljeni, jer tijelo koje to radi je tijelo un-a, a ne neka kancelarija eu-a. širenje ovlasti tih predstavnika koji su radili isključivo na sve većoj unitarizaciji bosne je nezakonito, to vam dokazuje ogorčenost eu-a kad se god istaknu problemi. nigdje u daytonskom sporazumu ne piše u zajedničkoj vojsci, državnoj imovini na područjima pojedinog entiteta. to se može urediti zakonima, ali kako se uredi na jedan način ,tak ose može i na drugačiji. problem je samo u onom trenutku kad se dopustilo da komšić bude izabran na listi hrvatske strane, naroda. ustroj bih je specifičan. eu pravo tu nema prednost. ako veću moć u odlučivanju u bosni imaju strani političari, a ne izabrani bosanski, onda prestanimo govoriti o državi bih, već o međunarodnom protektoratu, kojim bi trebao onda upravljati un, a ne neka individua.

VL
ZB
Zoki-Bijela
12:27 15.10.2021.

Penelopein idol

VL
IK
ikbmibm
12:46 15.10.2021.

Čovićev stav je jasan od početka Nato i EU pa ga Dodig uvlači svojevoljno u svoje igre

VL
AL
alzamalo
12:29 15.10.2021.

U nedostatku pravih tema Dodik se potvrđuje kao pravi standup komicar i zabavljac.. bez njegovih "odcepljenja" i Vucicevih "ultimatuma" svakodnevnica bi nam bila siromasna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.