Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana proglasio je "Alkaloid" vodećim investitorom u regiji

Alkaloid
31.03.2023.
u 14:13

Za 104,1 milijuna eura uloženih u proteklih 5 godina, Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana proglasio je "Alkaloid" vodećim investitorom u regiji.

Povodom pete godišnjice osnutka, Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana (WB6CIF), čiji je suosnivač Europska Unija, početkom 2023. godine objavio je poziv za sudjelovanje u regionalnom natjecanju otvorenom za tvrtke iz šest zemalja članica. Rangiranje prijava, podijeljenih u 6 kategorija, napravila je komisija sastavljena od po jednog predstavnika iz svake od šest gospodarskih komora Zapadnog Balkana i predstavnika iz ureda Komorskog investicijskog foruma.

Prvu nagradu u kategoriji "Vodeći investitor (šampion) u zemljama Zapadnog Balkana" dobio je "Alkaloid" AD Skoplje, uručen na prigodnoj svečanosti organiziranoj u znak priznanja za postignuća najboljih i najuspješnijih kompanija u regiji.

Uzimajući u obzir važnost kontinuiranog ulaganja i usavršavanja u svim segmentima poslovanja, visoko pozicioniranog kao jednog od ključnih strateških opredjeljenja u poslovnoj politici "Alkaloida", ova nagrada predstavlja još jednu značajnu potvrdu postignuća kompanije:

“U svojoj dugoj povijesti ‘Alkaloid’ je prošao kroz brojne izazove, no jedna činjenica tijekom devet desetljeća razvoja bila su ulaganja koja su u protekla tri desetljeća bila usmjerena na izgradnju i proširenje proizvodnih pogona, istraživačko-razvojnih kapaciteta, instaliranje suvremene opreme, laboratorija, tehnologije, suvremenog softvera i dobro obučenog osoblja. Samo u proteklih 5 godina uložili smo 104,1 milijuna eura u zemlje regije, integrirajući svoje poslovanje u svrhu boljeg poslovanja iz naše baze u Makedoniji. Odlučni smo ostati na tom putu i ubuduće, radeći na globalizaciji brenda 'Alkaloid', dostojanstveno i predano, prakticirajući visoke etičke standarde, kredibilitet i profesionalan pristup u cjelokupnom poslovanju" - izjavio je Generalni direktor/predsjednik Upravnog odbora društva Živko Mukaetov.

Komorski investicijski forum zajednička je inicijativa gospodarskih komora zemalja Zapadnog Balkana, čiji je suosnivač Europska Unija, a koja zastupa interese više od 350.000 tvrtki u smjeru provođenja zajedničkih aktivnosti od interesa za poslovnu zajednicu regije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije