Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivaju na cijepljenje
Povratak na članak

Komora medicinskih sestara ograđuje se od prosvjeda: Podržavamo COVID potvrde u zdravstvu

Jutros su ispred bolnica nekoliko hrvatskih gradova izbili prosvjedi jer je s današnjim danom COVID potvrda za ulazak u bolnice postala obavezna

Komentari 4

Avatar Mega_London
Mega_London
16:32 04.10.2021.

Zašto se ne testiraju SVI zdravstveni djelatnici? Zašto se testiranje SVIH zdravstvenih djelatnika nije uvelo još na početku pandemije? Onda nije bila bitna sigurnost pacijenata?

VL
TI
Tide
19:33 04.10.2021.

Vrijeme je da se skinite Narodu s grbače,sindikati,komore,udruge svi ste samo produžena ruka politike. Odlazite.

VL
DU
Deleted user
20:39 04.10.2021.

politika je odlučila da je epidemija kod cijepljenih završila. 0 testiranih 0 zaraženih. od početka politički projekt koji se bori da mu još ne istekne rok trajanja. koliko su silne uvozne medicinske maske i dezinficijensi imale učinak na epidemiju- nimalo. locdown i uništenje ekonomije- nimalo. cijepiva svih vrsta- nimalo. na kraju ostaju najbitniji testovi kao oruđe politike. u čuvenom prvom valu broj testova se proporcionalno povećava s padom r faktora virusa i udjela postotka pozitivnih, pa tako na početku imamo 100 testiranja i 30 pozitivnih a prema kraju 1000+ testova i jednoznamenkasti broj +. i taj su graf prikladno pokazali kao svoju čuvenu pobjedu nad virusom.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
23:19 04.10.2021.

bravo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.