Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PELJEŠKI MOST
Povratak na članak

Komisiji važan dogovor RH i BiH

Protivljenje BiH teško da može poništiti već donesenu odluku Europske komisije, no može izazvati njezin politički oprez

Komentari 16

DU
Deleted user
08:20 11.09.2017.

nitkp nama nema pravo zabraniti gradnju mosta ili bilo cega drugoga ovo sto sr dogadja je slika podanickog mentaliteta drzavnog vrha

VL
KA
kajinx
10:14 11.09.2017.

Ako ne popustimo Izetbegoviću, napasti će nas sa Bosanskom Ratnom Mornaricom, onda smo v riti.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
08:07 11.09.2017.

Most se treba graditi bez obzira na izeta i "ekipu" a zastitnicku politiku prema bih promjeniti . Također svaki centimetar teritorija (za koji mislimo da je nas) potraživati od bih .

VL
DU
Deleted user
17:49 11.09.2017.

Pa ovi silni stručnjaci i ministarstva nisu mogli izgraditi ni most na Čiovo !

VL
Avatar zaštomitoćinišado
zaštomitoćinišado
08:48 11.09.2017.

Dali samo odlučuje Bosna o mostu,ili postoji tu i Hercegovina?Hrvatski dobrovoljci oslobode Bosansku Posavinu,a bosanci ćim ugledaju četnike,zbrišu.Tako im je i nastala ex R.srpska,s onim bolesnim dodigom.Izete smanji tenzije,izgubiti češ na izborima.

VL
MA
marinatalijany
11:15 13.09.2017.

Mostovi, povezuju. Olakšavaju život svima. Svi su zaboravili , a uvjek govorili: Trebamo graditi mostove a ne ih rušiti.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
12:00 13.09.2017.

Vratimo se na početak. Postoje samo dva glavna razloga za njegovu ugradnju: 1. Sprečavaje Bosne i Hercegovne da nas (eventualno) ucjenjuje prolazom kroz Neum i 2. Stambena izgradnja Pelješca u skladu s interesima građevinske mafije. Takva politika niie proaktivn, a a što je jeoš gore, ona je besperspektivna i izvor velikih gubitaka. kad jednog dana nitko hrvatskoj nećemoći sprečavatiprolaz kroz Neum, ili negdje sjevernije od njega.Zato Bakiru treba ponuditi korištenje cijele hrvatske obale uz jedan uvjet: da pristane na reaktiviranje Cutileirova plana te da se i Hrvatska tako reorganizira i obje uđu u Hrvatsku konfederaciju, u biti po modelu Švicarske konfederacije! Tek tada će se obje moći održati i uspješno razvijati čak ako se EU raspadne!

VL
AO
ante.oreskovic75
08:17 11.09.2017.

Bosna je mali jad ali EU zato veliki!Dajmo im bezrezervnu podršku!Je. b eš zemlju koja Bosnu nema!!!

VL
Avatar whitesox
whitesox
13:40 11.09.2017.

Ako smo se mogli dogovoriti s Republikom Crnom Gorom ne vidim nikakav razlog to učiniti i sa BiH?Ima sud za pravo mora i nek sudi s argumentima!Ostalo je čisto prepucavanje i bildanje mišića gubitnika izetbegovića!Most naravno treba sagraditi jer je proces dugogodičnji a to je i cilj izetbegovića&co!usporiti gradnju!

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
10:33 11.09.2017.

Kada nema razgraničenja na moru nema ni mosta.Cijenim vaše domoljublje ali to ipsk nije pomorsko pravo nego samo puste želje,bitk će kao i sa Slovenijom Re vropa neće dati novac za nečistu investiciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.