Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

Komisija predstavila radikalnu reformu oporezivanja poduzeća

Komisija predstavila radikalnu reformu oporezivanja poduzeća

Komentari 4

BS
Bijela_Sova
23:40 18.06.2015.

Ova vijest mi ništa ne znači kad ne znam koliki je porez na dobit drugdje. Zna li netko?

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:11 19.06.2015.

ako se unija formira u jednu superdržavu, red je i da na cijelom njenom području vrijede iste, zajedničke obveze poduzetnicima. jedina prednost manje razvijenih može biti veća pomoć, ali porezi bi ipak morali biti jednaki za sve. znači, unija jeje odlučila odrezati silne prednosti engleskih otoka poreznih oaza, pa ovih malih državica koje su leglo poreznog kriminala, a nama se diče standardom.

VL
BO
bobo2105
13:48 23.06.2015.

Prvi puta citam clanak iz Eu koji je positivan. Tako i treba jer kada se gleda, tko ne placa porez drzavi, to su samo velike firme, koji imaju kapital i mogucnosti da zafrknu drzavu. Ako ti je drzava omogucila profit, pa vrati drustvu malo najzad da se razvije i sve ostalo. Ta reforma nece proci. Kapital pobjeduje.

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:38 27.06.2015.

Za utajivaca poreza Junckera nije to nista on i dalje omogucuje pranje novca,,,,,,,tko ima nek mu se javi direktnoo,,,,,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.