Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVARNO STANJE
Povratak na članak

Urnebesno parodirala namještene fotke dotjeranih zvijezda

Celeste Barber voli imitirati poze slavnih osoba, a ovoga pita na meti su joj se našle Kendall Jenner, Rihanna, Beyonce...

Komentari 6

DI
dinamic
15:50 27.07.2017.

Celeste, dodji u Hr, imas nepresusan izvor inspiracije: Suput, Bacic, Sevka, Pisek...

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:12 27.07.2017.

Svaka čast Celeste

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
16:43 27.07.2017.

Bravo,pričestiti ću te prvom prilikom

VL
DU
Deleted user
08:00 28.07.2017.

Kaj god! Lako je imitirati te bjelosvjetske starlete dok se izležavaju po plažama i na plovilima. Neka ta Celeste bude tolika hrabra te pokuša imitirati naše vrle muže i saborske "uvaženike" Stazić Neška, Grbin Pećka, Hajdaš udanog Dončić dr. Sinkea, Maras Gogu, Glavašević Bokija, Vrdoljak Iveka, Pernar Iveka ili Bulj Mireka dok isti na svom "radnom mjestu rade za boljitak hrvatskog naroda i svih građana RH". Ma, izgubila bi se već pri pokušaju oponašanja Stazić Neška i pobjegla glavom bez obzira.

VL
Avatar botoksmanija
botoksmanija
15:32 27.07.2017.

U čemu to svaka čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.