Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trokut
Povratak na članak

Komemoracija za 314 poginulih branitelja kod Novske

U ime predsjednika RH, koji je i pokrovitelj komemoracije, vijenac je položio Ivan Jurić, brigadni general, a u ime Ministarstva branitelja i Hrvatske Vlade, vijenac je položio Fred Matić

Komentari 5

RA
radotovic
19:48 29.10.2012.

Preciznije bi bilo da stoji: Ove je godine podignut i šesti monolit za stradale pripadnike iz 117. brigade Koprivnica-križevačke i 15. mješovitog artiljerijskog diviziona iz Križevaca. Naime korektno bi bilo spomenuti da se osim pripadnika 117 brigade u članku spomene i postrojba 15.mpoad čija se imena poginulih nalaze na ovom obelisku. Na spomeniku to konačno i piše. S poštovanjem Vlado Radotović

VL
FE
fefellerunt
20:10 29.10.2012.

Zanimljivo kako od svih medija u Hrvatskoj najviše izvještava o ratnim stradanjima i brnaiteljima , medij koji je u vlasništvu stranaca , doduše ne trebani iznenaditi to , kada znamo da je viuše od polovice Hrvata savim bilo svejdeno da li će na vlasti biti milošđević ili +Tuđman, smao imj etUđman bio miliji jer im je obećao plaće od 1000 DM, a glupi MIlošević nije Koliko jebila svrsishodn apogibija ovih vojnika vidimo i danas, srbi opet imaju privilegije, mjenjaju imena hrvatskim gradovima, brnaitelji se proganjaju i žive na rubu egzistencije ,a da su bili pametni i otišli u njemačku priuštili bi zadovoljstvo većini zagrepčana i riječana da sa cvijećem dočekaju svoje osloboditelje JNA i bele orlove.

VL
OB
-obrisani-
21:28 29.10.2012.

Da li moguće da se tako nešto desi u Sisiku?

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
22:28 29.10.2012.

Ministre Matiću............zbog čega naša prva oslobodilačka operacija ORKAN 91 nije vrednovana kako zaslužuje,zbog čega nema odličja za sudionike ove operacije? Možda zato jer je bila u ono vrijeme 1991 ogromno iznenađenje i neočekivana za četnike i JNA !

VL
PA
paper2cuts
10:26 30.10.2012.

Slava im !! Da se nikad ne zaboravi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.