Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kome se to nije dalo po kiši u rat? Milanović kao da govori o sebi

O kojim ljudima govori predsjednik Milanović, ako ne - logično je to pretpostaviti - o sebi kao čovjeku kojemu se nije dalo po kiši u rat? Pravo je pitanje: dâ li mu se raditi svoj sadašnji posao?

Komentari 14

SE
serafin002
16:09 27.10.2021.

Jadan narod koji je izabrao za predsjednika dezertera koji se skrivao po podrumima, prodavao usisavače dok su mnogi mlađi ginuli, a on čekao pobjednika da digne njegovu zastavicu.

VL
Avatar Cohen
Cohen
14:45 27.10.2021.

Prava pitanja, prave opservacije..

VL
DU
Deleted user
13:51 27.10.2021.

Nije fer, opet volej u ja-a dececa s Trnja, al bollliiiiiiii

VL
Avatar Croatino
Croatino
14:32 27.10.2021.

O nama kao nacija i narod izbor predsjednika sve govori, Covjek bjezao od rata, pa bjezao od posla, nikad nista nije radio osim politike. Mijenja stavove svaki dan, misli da je neko i nesto, non stop se svadja sa vladom, nista nije pozitivnog ucinio za vrijeme mandata. Prepotentan narcist, bez ikakvog kompasa. A birala ga vecina, RH laku noc.

VL
VI
Vivian
15:39 27.10.2021.

Evo, i Krasnec je opisao predsjednika dosta objektivno. Nije mu se islo u rat za "slucajnu drzavu" ili u "gradjanski rat", pored toga i po kisi .

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
15:50 27.10.2021.

Davno je Krleža rekao istinu: Mi Hrvati ne volimo istinu. Milanovič je u pravu. kao dragovoljac i ratni veteran pod svojim imenom tvrdim da je 1991 stvarno bilo malo hrabrih. Pitajte ljude koji su nosili moblizacijske poziove, neka vam kažu koliko ih je odbilo primiti poziv. Mi dragovoljci pozive nismo trebali. Bio sam u gardijskoj brigadi i ZNAM da nas nikad nije bilo više od 60 posto po ustroju, uvijek nam je nedostajalo ljudi jer "hrabre hrvatine" nisu htjele u profesionalni sastav, osobito ne u slave Pume jer su pume ratovale na bojištu svo vrijeme. Zato gospodine Krasnec,m začepite usta. Hrabro je od Milanovića da to kaže jer nije bio u ratu. Kome se nije dalo u rat? Stotinama tisuća iz Minhen i ostalih dezerterskih bojni a koji su danas velike ustaše. Krasnec, vi ste nula od novinara, nitko, smeće. Tužite me slobodno, jedva čekam. Da vam kao ratni veteran kažem istinu o tome tko je išao u rat, a tko nije.

VL
ZI
zinegoid
04:55 28.10.2021.

oba, oba , obadva su isti....

VL
DU
Deleted user
14:28 27.10.2021.

Sada mi je prvi put žao što nemam premium. Sjajan naslov i podnaslov.

VL
DU
Deleted user
14:41 27.10.2021.

Kako komentirati članak koji ne mogu pročitati ? Nikako ? No napisat ću samo što mi je moja pokojna majka rekla u kasnu jesen '91. kad smo se nakon više mjeseci čuli preko brzoglasa (telefona kako bi se službeno reklo).. Na njezin upit pada li kiša na lokaciji gdje sam se tad nalazio ( bio je pljusak), odgovorio sam: 'Malo'. A ona mi je plačljivim glasom rekla:'Pazi da ne pokisneš.'Naravno da budem pazio, a već sam bio mokar uzduž i poprijeko od glave preko analnog otvora do palca na nozi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.