Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krijumčarski lanac otkriven 2018.
Povratak na članak

Kome je bilo namijenjeno oružje iz Hrvatske?

U članku se podsjeća da je većina uhićenih članova ove krijumčarske grupe bila dio desno-ekstremističke scene, a neki su također bili povezani s AfD-om – s kontaktima sve do saveznog parlamenta Bundestaga i vođe AfD-ovog desničarskog krila Björna Höckea

Komentari 7

DU
Deleted user
15:10 22.02.2021.

Bože ovi novinari iz Deutsche welle- a izmišljaju dvostruko bolje i brže od naših! A Njemačka je izgleda ugroženija od vanjskih i unutrašnjih neprijatelja jače nego Jugoslavija u najugroženijim danima.

VL
ST
StariSokol
16:01 22.02.2021.

Bezvezna naklapanja. Važno je da se spominju neki Hrvatski ratni ultra desničari. Da pukneš od smijeha

VL
KA
Kakodane
15:55 22.02.2021.

Uvijek može biti gore kada je ovo "novinarstvo" u pitanju.

VL
DU
Deleted user
16:23 22.02.2021.

Tagesallgemeinezeitung(taz) je vjerodostojan kao kršćanstvo hdzovaca. Bitno je izmišljati desne neprijatelje, kako bi lijevoliberalni i genderbolesni stavovi prošli ispod žita u Bundestagu. Suradnja cdu i hdz ekipe to gura kroz parlamente. CDU se boji AfD, kao i HDZ što se boji DP, pa ih treba eliminirati ovakvim pamfletima. Nigdje spomena o rušilačkim ispadima ljevičara po EU i SADu.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
19:16 22.02.2021.

Udruzili se fasisti i ustase......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.