Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzina i mokra cesta

Kombijem udario auto pa se 'parkirao' na krovu vozila

auto na krovu (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
26.08.2012.
u 15:24

Nesreća se dogodila na cesti Pula - Premantura, više detalja znat će se nakon očevida

Brzina i mokar kolnik kumovali su prometnoj nesreći zbog koje su dvije osobe teško ozlijeđene, a jedan je kombi završio na krovu automobila. 

Prometna nesreća dogodila se danas oko 14 sati na Premanturskoj cesti u kojoj su dva su mladića ozlijeđena i prevezena u bolnicu u Puli. Do nesreće je došlo jer je vozač kombija zbog skliskog kolnika izgubio nadzor nad vozilom te proklizao na suprotnu stranu.

Popeo se na uzvišenje uz cestu te pao na auto u kojem su bili mladići.

Komentara 6

DU
Deleted user
15:45 26.08.2012.

Koliko se ovaj vozio na prvoj kiši i klizavici od prašine i svačeg što se nakupilo u nekoliko mjeseci, a da je uspio ovo izvesti...

BA
bakac
16:58 26.08.2012.

Mislim da bi strožije kazne trebale biti za one vozače koji izazovu nesreću jer se nisu prilagodili uvjetima na cesti. To je nedopustivi nehaj...

Avatar commentator
commentator
18:35 26.08.2012.

Hm.. zanimljivo parkiranje, sam bi trebalo još rješiti pitanje kolateralne štete i patentirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije