Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petero ozlijeđenih

Kombijem udarila u natovareni kamion, poginule četiri osobe

kutina - prometna nesreća (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/9
09.09.2013.
u 18:42

Nesreća se dogodila kada je vozačica kombija prešla na suprotnu stranu kolnika zbog čega je vozilo udarilo u kamion iz suprotnog smjera kojim je upravljao T. S. iz Lipovljana.

Tri žene i muškarac s područja Novske, odnosno Lipovljana izgubli su danas oko 9:30 sati živote u stravičnoj prometnoj nesreći na ulazu u Kutinu. Dvije žene bore se za život u sisačkoj Općoj bolnici, a teško su ozlijeđene još dvije suputnice i suputnik. Tragedija u Repušnici u crno je zavila moslavački kraj. Kako doznajemo, svih devetero putnika putovalo je kombijem jedne privatne tvrtke vlasnika s područja Lipovljana koj ih je angažirao na šumskim poslovima u Lekeniku. Kiša je omela njihove planove pa su se neplanirano vraćali kući. Na samom ulazu u Kutinu, 51-godišnja je vozačica VW transpontera zagrebačkih registracijskih oznaka, unajmljenog u Velikoj Gorici, iz još uvijek neutvrđenih razloga prešla u suprotnu kolničku traku udarivši direktno u kamion kojim je upravljao 41-godišnji muškarac.

Policijska uprava Sisačko-moslavačka izvještava da su od siline udara vozačica i troje suputnika, 62-godišnji muškarac i dvije žene u dobi 47 i 49 godina, stradali na mjestu. Petero je putnika kombija, muškarac star 59 godina i žene u dobi 39, 51 te dvije 65-godišnjakinje, koje imaju ozljede opasne po život, prevezeno u Opću bolnicu. Vozač kamiona, koji je prevozio na tone materijala, nije ozlijeđen.

Selo na ulazu u Kutinu postalo je poprište strašne tragedije. Mještani iz okolnih kuća istrčali su na cestu te pohitali u pomoć unesrećenima.

– Bio sam u svom dvorištu kada sam čuo strahovit udarac. Odmah sam pretpostavio da se dogodila nesreća i to velika. Istrčao sam na pločnik i vidio da ljudi trče po ulici prema mjestu nesreće. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Vjerujte mi, u svojih 80 godina života ovako nešto nisam vidio – kazao je Stjepan Dremski, jedan od stanovnika Zagrebačke ulice.

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik iz Siska po čijem se nalogu obavlja vještačenje, dok se okolnosti nesreće još uvijek utvrđuju.

>>Poginuo motociklist u sudaru na brzoj cesti Solin – Klis

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije