Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Kombijem oborio djevojčicu (11) s bicikla i usmrtio je

nesreca (1)
Foto: Martina Popovčić/Pixsell
1/3
22.06.2011.
u 17:23

Teško ozlijeđena djevojčica prevezena je u KBC Zagreb, ali je od zadobivenih ozljeda tijekom večeri preminula.

Jedanaestogodišnja djevojčica koja se uz rub kolnika vozila na biciklu zadobila je teške tjelesne ozljede kada je vozač kombija u blagom zavoju naletio na nju. Od siline naleta zaustavio se tek u susjednom dvorištu gdje je svojim vozilom probio metalnu ogradu.

Nesreća se dogodila u srijedu popodne u Sesvetskoj Selnici kod Sesveta.

Ozlijeđena djevojčica prevezena je u KBC Zagreb, ali je zbog težine ozljeda tijekom večeri preminula, objavila je policija.

Komentara 20

IB
ib
21:14 22.06.2011.

Djevojčica je preminula u bolnici. U blizini se odvijao turnir u nogometu i djevojčica je išla po nogostupu na biciklu, najvjerojatnije na društveni dom gdje je bilo puno djece. Vozač je krenuo iz obližnje birtije totalno pijan i vozio se lijevo-desno, pa malo po nogostupu, i praktički kod dvorišnog ulaza pregazio djevojčicu. Sa turnira su dotrčali mnogi znanci i prebili vozača, te da nije došla policija zatukli bi ga.

DU
Deleted user
00:54 23.06.2011.

U srcu Hrvatske moze se reci samo SRUŠIO je ili nešto slično, a nikako OBORIO !

OB
-obrisani-
18:52 22.06.2011.

dijete se vozilo po prometnici na kojoj i inaće prometuju šleperi i autobusi ! Što više reć ? Tko je kriv ? Tko bi mogao biti kriv ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije