Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrogasci u akciji

Kombi Tedeschijeve Atlantic grupe planuo u Splitu

požar kombija (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
14.08.2012.
u 21:54

Na parkingu na kojem je vozilo bilo parkirano policija će očevidom utvrditi kako se vatra rasplamsala

Komentara 6

MI
misoana
22:37 14.08.2012.

Zašto vozač kombi nije spremio u javnu garažu, a znao je da ZG registracija u Splitu završi u moru ili na krovu. Ima nas dosta sa takvim iskustvom, a pogotovo što je sutra utakmica.

AS
assssssstttii
23:24 14.08.2012.

Zar ovo ne izgleda kao da je bil sudar?

MI
misuratakid
06:25 15.08.2012.

misoana - Split nije primitivna sredina poput Zagreba gdje se ljudima skidaju ili oštećuju registracije jer dolaze iz nepoćudnih dijelova Hrvatske ;) A uopće ne želim govoriti da barem četvrtina svih vozila u Splitu ionako ima ZG tablice jer suu automobili službeni, kupljeni na leasing itd U svakom slučaju odskakutaj sa svojim provokacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije