Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u kini

Kombi s dječicom sletio u jezero, najmanje 11 mrtvih

jezero kina
Reuters
24.12.2012.
u 12:40

Nakon što je u studenom lani u sličnoj nesreći poginulo 18 djece pritisak javnosti ishodio je obećanje od premijera kako će izdvojiti više novca za školski prijevoz, no obećanje nije ispunio

Najmanje 11 djece vrtićke dobi poginulo je u nesreći kombija u Kini, javlja Reuters. Vozilo, u kojem je bilo 15 djece sletio je u jezero u južnoj provinciji Jiangxi.

Policija je zadržala vozača u uzroci nesreće još se utvrđuju. 

Nakon što je u studenom lani u sličnoj nesreći poginulo 18 djece pritisak javnosti ishodio je obećanje od premijera kako će izdvojiti više novca za školski prijevoz, no obećanje nije ispunio pa prometovanje školskih autobusa i ostalih vozila ostaje prilično nesigurno. 

U ruralnim krajevima u Kini ceste su stare, vozila dotrajala i često se kvare, a djeca moraju sve dalje putovati kako bi se školovala jer se škole po selama zatvaraju i ostaju samo one u većim gradovima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije