Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJA NEZGODA

Kombi Miroslava Škore se sudario na naplatnim kućicama: Krenuo je u rikverc

autocesta, cestarina, naplatne kućice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.06.2020.
u 12:51

Kako je Večernji list doznao iz Domovinskog pokreta, sam Miroslav Škoro nije bio u vozilu i nitko ovom prigodom nije ozlijeđen.

Službeni automobil kampanje Miroslava Škore sudario se s automobilom kod naplatnih kućica Ježevo u srijedu ujutro. Policija je za 24sata potvrdila da je nastala samo manja materijalna šteta.

Navodno je rampa na jednom ulazu bila zablokirana, a vozaču kombija se nije dalo čekati pa je krenuo u rikverc i udario u automobil iza sebe. Nezgoda je bila nešto prije 8 sati na naplatnim kućicama Ježevo

Kako je Večernji list doznao iz Domovinskog pokreta, sam Miroslav Škoro nije bio u vozilu i nitko ovom prigodom nije ozlijeđen. 

 

Komentara 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
13:04 17.06.2020.

Na Bukovačkoj cesti kojom je Škoro nekoliko puta prolazio otvorila se rupa.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:43 17.06.2020.

kombi se kretao u skladu sa politikom stranke - u nazad

KO
Kološanin
13:32 17.06.2020.

Što ste se "uskokodakali". Ovakve teme, doduše kad se radilo o autobusu, dopuštene su samo "novinarima" na koje Škoro nije jučer mislio kada je govorio o plaćenicima. Nema ništa gore nego kad ti se vlastite metode obiju o glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije