Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Komadom stakla izrezbario osam vozila, šteta 120.000 kuna

Ilustracija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
02.07.2019.
u 12:45

Nakon što je ispitan na policiji, I.L. je doveden i pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljaj

Ionako mi ništa od toga ne možete dokazati. Nitko me nije vidio - branio se I.L. (28) nakon što je priveden zbog sumnje da je oštetio tuđu stvar.

Ili konkretnije, osam automobila među kojima su bili BMW, Audi i Smart. Dogodilo se to 30. lipnja rano ujutro u Ulici baruna Trenka i na Trgu kralja Petra Svačića. I.L. se sumnjiči da je spomenute automobile oštetio tako što je karoserije izrezbario komadom stakla. Na jednoj od karoserija je napisao “Majstore”, dok je na drugom automobilu na staklu igrao kružić-križić. Zagrebačka policija priopćila je da je ukupna šteta 120.000 kuna, a iako I.L. tvrdi da nema dokaza protiv njega, to baš nije istina.

Naime, u njegovom “obračunu s vozilima”, spriječio ga je jedan od vlasnika vozila, koji ga je i zadržao do dolaska policije. Nakon što je ispitan na policiji, I.L. je doveden i pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljaj djela. I.L. inače živi kao beskućnik, a do sada je prijavljivan zbog skitnje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Forest Trump
Forest Trump
14:52 02.07.2019.

I koje pobedil u križić-kružić ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije