Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Komadinu na konvenciji SDP-a dočekali ovacijama

Na konvenciju je stigao i ministar Gordan Maras, no \"zvijezda\" večeri bio je bivši ministar Zlatko Komadina
09. svibnja 2012. u 19:34 1 komentara 4 prikaza
Konvencija SDP-a (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
Pogledajte galeriju 1/4

Fizički olakšan za nekoliko kilograma, a sudeći prema široku osmijehu rasterećen očito preteškog bremena ministarske funkcije, predsjednik primorsko-goranskog SDP-a Zlatko Komadina doživio je ovacije na svom drugom pojavljivanju u javnosti. Ono se odigralo u hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom, grada iz čijeg naselja Krmpote potječu Komadine, a povod je bila druga izvještajno-tematska konvencija tamošnje gradske organizacije SDP-a.

Zlatko Komadina tako se prometnuo u gosta zvijezdu SDP-ova skupa iako je ta uloga bila namijenjena ministru poduzetništva i obrta Gordanu Marasu. On, pak, u svome obraćanju stranačkim kolegama, a u Novom Vinodolskom okupilo ih se šezdesetak, nije otkrio ništa novo nego se zadovoljio ponavljanjem uvijek jednih te istih tvrdnji o 2012. kao teškoj godini i godini uvođenja reda i tomu slično.

Iste tonove s govornice su donijeli i predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski te saborski zastupnik i gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović.

Rad konvencije pratio je i saborski zastupnik i predsjednik Foruma mladih SDP-a Novljanin Saša Đujić. Prema izrečenome na konvenciji, za manje od godinu dana od njega se očekuje sudjelovanje u utrci za gradonačelničku fotelju.

vrijeme
NEĆE BITI VRLO TOPLO
Meteorolog Zoran Vakula analizirao zimu i najavio kakvo nas proljeće očekuje
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • DONT SRAČ 2 MUCH:

    hihihihihihi ko hdz i jaca....stoj i pljeskancija do transa debili su članovi stranaka....zar ne?