Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O imenovanju Ostojića

Komadina: Zastupnici Mosta pokazali su veću političku zrelost od HDZ-a

Zlatko Komadina
Foto: Robert Anić/PIXSELL
12.02.2016.
u 12:29

– Zastupnici Mosta pokazali su veću političku zrelost od HDZ-a, koji je glasao protiv. Nije dovoljno demokraciju imati samo u nazivu stranke – kazao je Komadina.

Imenovanje Ranka Ostojića za predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost komentirao je i Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a i kandidat za šefa te stranke ponovno naglašavajući da je to mjesto uvijek pripadalo onome koga oporba predloži i da mu je drago da je Ostojić imenovan predsjednikom.

– Zastupnici Mosta pokazali su veću političku zrelost od HDZ-a, koji je glasao protiv. Nije dovoljno demokraciju imati samo u nazivu stranke – kazao je Komadina. 

>> Ostojić ipak na čelu Odbora, Milanović: Očito se HDZ boji da će takva osoba biti prijetnja

Komentara 20

Avatar dmitarX
dmitarX
12:44 12.02.2016.

Komadina=Milanović, prevedeno, komunist=komunist.

Avatar poglavito
poglavito
12:44 12.02.2016.

...eto im ga novog komandira čete , sad će biti opet mostobrana i vjeverica.

DU
Deleted user
12:42 12.02.2016.

gosp. ostojiču vaš zadatak je poraziti aždaju koja se zove milanović pustite vi hdz i most nemojte se spuštati na razinu zoke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije