Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori

Komadina se kandidirao za predsjednika SDP-a, sutra predstavlja program

Zlatko Komadina
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
26.01.2016.
u 18:14

Sinoć sam potpisao i poslao Središnjoj izbornoj komisiji i formalnu namjeru kandidiranja za predsjednika SDP-a. Vjerujem u novi i snažan SDP u kojem odlučujemo svi zajedno, napisao je Komadina na svom Facebooku

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina objavio je kako se i službeno kandidirao za predsjednika stranke, a svoj će izborni program predstaviti sutra u podne u središnjici SDP-a.

 – Sinoć sam potpisao i poslao Središnjoj izbornoj komisiji i formalnu namjeru kandidiranja za predsjednika SDP-a. Vjerujem u novi i snažan SDP u kojem odlučujemo svi zajedno – napisao je Komadina na Facebooku, uz fotografije potpisivanja kandidature za predsjednika SDP-a. 

 Stranka je nakon toga na Twitteru objavila kako će Komadina u srijedu objaviti smjernice svog programa. Komadina je, uz sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića, jedini među istaknutim SDP-ovcima koji je najavio kandidaturu na najvišu stranačku dužnost, a da razmišlja o kandidaturi, objavila je na Facebooku i bivša pomoćnica ministra poljoprivrede Zrinka Starešinić.
Pravo kandidature na tu, ali i druge stranačke dužnosti, imaju svi članovi SDP-a, a moraju ih podnijeti do kraja ovog tjedna. Prošlog tjedna Glavni odbor SDP-a odlučio je da se prvi krug izbora za predsjednika stranke, umjesto 12. ožujka, kako je predvidjela većina u Predsjedništvu stranke, održi 2. travnja, a eventualni drugi krug 9. travnja.

Na protivljenje dijela Glavnog odbora naišla je i ideja većine u Predsjedništvu sklone Milanoviću da se izbori za delegate na stranačkoj konvenciji koja će izabrati preostala stranačka tijela održe po novim pravilima, uz preferencijsko glasovanje

>>Komadina se i službeno kandidirao za predsjednika SDP-a

>>Zbog straha od krađe Komadinin tim traži promatrače izbora

Komentara 11

Avatar traktoraš
traktoraš
18:33 26.01.2016.

Komadina ti najbolje znaš kako je prištavac Milanović krao na ovim izborima , stoga svakako traži promatraće jer ćeš inaće popušti (nemoj za promatraće slučajno uzeti gong jer su oni na platnom spisku velikog vođe)

BA
barbaizamerike
18:22 26.01.2016.

Anketa : : : Milanovic ce izgubiti molim da glas daju samo clanovi SDP STRANKE

GM
Gusta magla
19:24 26.01.2016.

Ja sam desnicar....ali sutra se idem uclaniti u SDP samo da mogu glasati za Milanovica....dok je on predsjednik SDP-a ti nece dobiti izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije