Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje s Milanovićem
Povratak na članak

Komadina: Ne bježim ni od čega, mogu se sučeliti o temama iz SDP-a u SDP-u

Komadina je nakon predaje potpisa poručio da mu je čast dobiti toliku potporu za kandidaturu, ali i dodao da na dan izbora, 2. travnja, računa na više od 10.000 glasova i na pobjedu

Komentari 9

ZA
zazidje
16:53 26.02.2016.

Zašto se bojite sučeljavanja o SDP-u na TV ? Da ne izađe prljavi veš na vidjelo neg bi samo u SDP-u da to prikrijete ???

VL
OS
osica
17:44 26.02.2016.

" Osuditi pojavu , spasiti druga " i ona otprilike "Prljavi veš se pere kod kuće". "Milanović pere ko pokvarena perilica." č

VL
OS
osica
17:32 26.02.2016.

Ah, ja sam baš mislila da će se Milanović sada pripremati za to sučeljavanje , "da će izvlačiti da li je Komadina u ministarstvu pr....o, je li pio i jeo , jeli obolio ili je glumio, je li to biobio stres od Milaonovića, ili neznanja....... " Šteta velika. Mislila sam da ćemo se malo odmoriti , kad tamo, ništa. Sve što je lijepo krtko traje

VL
DU
Deleted user
18:09 26.02.2016.

Nekako sam se nadao da bu SDP iznjedrio osobu i smogao snage za transformaciju u socijaldemokratsku szranku no izgleda ništa od toga oni sve dublje tonu u jugofašizam.

VL
Avatar kravata
kravata
18:08 26.02.2016.

Milanovic se nece predat i ako izgubi bit ce tu jos svasta. Milanovic ce osnovat novu stranku i sjedit ce u saboru do sincica.

VL
LA
LANA555
01:50 27.02.2016.

Za vas nebi glasala .

VL
SI
siskic
17:16 26.02.2016.

Komadina koju ti igru igraš. Upregao si se u kola ove dvojice gulanfera bere i rajka, prodavača magle. I htijeli bi voditi SDP- e. Kuda. U propast. Šta se rajko umislio u ulozi premijera. Dajte najte. Ta dva lika skupa s tobom niste ni blizu dorasli tome. Više zoran ima u malom prstu nego vas sva trojica u glavi. Rajko i bero imaju svoje vlastite interese, jako im je stalo da ti pobjediš, a što se stranke tiče to je njima na zadnjem mjestu. Za tristo godina vi izbore nebi dobili. Ko imalo ima soli u glavi u SDP-u neće vama dati glas. S eventualnom vašom pobjedom sdp-e čeka sudba propasti. Dogodilo bi se na državnoj razini ono što je bero napravio od sdp-a u zagrebu. Nula bodova. SDP-eivci pamet u glavu i birajte milanovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.