Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izajve brkić – pupovac

Komadina: Hrvatska ne smije biti teatar nacionalizma i ksenofobije

Zlatko Komadina
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
09.03.2016.
u 14:53

Nedopustiva retorika oživljava onu stranu 90-ih koju svi pokušavamo zaboraviti. Odgovorni političari moraju imati u vidu da njihova riječ u javnosti ima težinu i da snose odgovornost, rekao je Komadina

Reagirajući na izjave Milijana Brkića o Miloradu Pupovcu  primorsko-goranski župan i  kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina poručio je danas  da "Hrvatska ne smije biti teatar nacionalizma i ksenofobije".

– Nedopustiva retorika oživljava onu stranu 90-ih koju svi pokušavamo zaboraviti. Odgovorni političari moraju imati u vidu da njihova riječ u javnosti ima težinu i da snose odgovornost za svako zlo inspirirano njihovim izjavama – objavio je Komadina na svom facebook profilu dodajući objavi  video pjesme  Zemlja grupe Ekatarina Velika. 

>> Komadina: SDP vodio krivu politiku prema istarskome SDP-u

Komentara 20

Avatar arhaika
arhaika
15:22 09.03.2016.

hrvatska ne smije biti kazaliste udbocetnicke orjunaske klike.

DU
Deleted user
15:01 09.03.2016.

Drug komadina......na kog si tocno mislio kad govoris o 90. im ??? Na srpske barikade i njihove mitinge ili......??? Ili mislis na ONE koji su trazili Hrvatsku samostalnost ....???

PP
plavac plavi
15:16 09.03.2016.

Je li to Komadina brani svog sunarodnjaka?! Što je sporno u 90-tima? Komadini smeta što smo obranili Domovinu od velikosrpske agresije, u kojoj su sudjelovali i Pupavci!? Gdje je bio Komadina? Držao im ljestve?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije