Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podaci HAK-a

Kolone na graničnim prijelazima sa Srbijom: Ponegdje višesatna čekanja

Foto: HAK
1/3
24.12.2023.
u 11:16

Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci višesatna su čekanja i za osobna i za teretna vozila

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a Hrvatski autoklub (HAK) ističe kako su mogući i odroni. Na A3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka (Lipovca), dok je kod GP Bajakovo u smjeru Republike Srbije kolona osobnih i teretnih vozila duga oko 7 kilometara.

Naime, na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci višesatna su čekanja i za osobna i za teretna vozila. Na prijelazu Tovarnik/Šid osobna vozila čekaju oko sat vremena, a teretna oko tri. Osobna vozila čekaju i do 30 minuta na prijelazima Erdut/Bogojevo te Ilok II/Neštin.

Usporeno se vozi u zonama radova: na brzoj cesti DC1 Solin-Klis, na državnoj cesti DC3 kod Gornjeg Mrzlog Polja, na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Turnja te na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na vijaduktu Sava-Odra. U pomorskom prometu, ističe HAK, nema poteškoća.

VIDEO Ima li kraja bahatim vozačima? Vozač opušteno vozi po - riječkom Korzu

Komentara 4

PE
Penkalar
11:54 24.12.2023.

St. Gradiska/Bos. Gradiska 5 sati cekanje, Sl. Brod/Bos. Brod 3 sata, Zupanja/ Orasje 1 sat. Uzas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije