Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica s Marjana
Povratak na članak

Koljaču s Marjana produžen pritvor. Čeka optužnicu i bilda!

Na posljednjem ročištu na kojemu mu je produljen istražni zatvor Mišić je bio vrlo smiren i pribran te je rekao da je novo vještačenje tražio njegov odvjetnik, a da je njemu sasvim svejedno hoće li ga biti ili neće

Komentari 5

AM
amarila
16:11 08.01.2013.

Ovo lice odaje hladnokrvnog manijaka i zlikovca! Cudno da obitelj nije nista primjetila ili se potvrduje istinitost one narodne mudrosti "U majke nema ni kurve ni lopova"!

VL
VD
Vojo Dodevski
16:11 08.01.2013.

u istu celiju sa paravinjom

VL
AA
Aartur
16:06 08.01.2013.

Intenzivno bildanje čovjeka čini agresivnijim, čak i ako ne uzima nedozvoljena sredstva. Psihopatima i ostalima koji ne mogu kontrolirati svoju agresiju teretana u zatvoru bi trebala biti zabranjena, to je kao da alkoholičaru omogućite da si kupuje pivo u kantini svaki dan.

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
16:10 08.01.2013.

Pa mozda je cak za njega to i promjena na bolje. Bildao je i na slobodi, bilda sad u zatvoru. Razlika je jedino u tome sto u zatvoru dobije tri besplatna obroka dnevno. S obzirom sto je napravio mladoj Meksikanki,ki, zene mu ionako nisu bile jako mile pa mu nece nedostajati.

VL
CR
crocro
17:36 08.01.2013.

Bilda u teretani zato što mu nisu dali lopatu, zašto ne bi premetali lopatom kamenje s jedne hrpe na drugu a zna se koliki je norma sat. Ili zašto lopatom ne kopaju kanale a zna se koliki je norma sat kopanja. To im se ne daje jer bi se žalili. Zato bildaju jer nemaju posla, kako bi jednog dana iz zatvora izašli zdravi, dobro uhranjeni i dobro nabildani, kako bi na slobodi bili sposobni svakog svladati tko se suprotstavi njegovom htijenju ili mišljenju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.