Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.09.2014. u 14:00

Već i površni analitičari znaju da Stanković ne umije dobro voditi razgovor sa ženama

Barbika je napokon progovorila, i to jako dobro. Kolinda Grabar Kitarović nije pogriješila što je za svoj veliki nastupni intervju odabrala Aleksandra Stankovića i njegovu prvu jesensku emisiju Nedjeljom u dva.

Već i površni analitičari znaju da Stanković ne umije dobro voditi razgovor sa ženama. Ne želi biti agresivan kao prema alfa mužjacima, a opet nije dovoljno vješt i sofisticiran da pridobije sugovornicu i onda od nje dobije nešto što će zazvoniti. Možda je riječ i o svojevrsnom seksizmu. Nije nemoguće da Stanković podsvjesno misli da žene jednostavno nisu sposobne kao muškarci pa im zato daje poseban tretman. Sve smo to i do sada znali o Aci, ali je njegova emisija zato donijela neke novosti o predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi.

Sada kada je napokon izašla iz NATO-ova “ropstva”, mogla je pokazati sve što zna. Na mene je ostavila bolji dojam nego što sam očekivao. Do sada je davala neke uopćene izjave kao zaposlenica NATO-a i više mi je djelovala kao neka dobro upućena Amerikanka sa Srednjeg zapada. Kod Stankovića je pokazala dobre komunikacijske vještine. Kolinda nema tremu, voli je kamera, a čini se da je u NATO-u dobro izvježbala javne nastupe. Bila je smirena, nije se dala uvući u svađu, a čini mi se da nije rekla ništa za čime bi mogla žaliti. Čak je i u svjetonazorskim pitanjima našla pravu mjeru.

Zadovoljila je svoju konzervativnu biračku bazu, a otvorila je “predsjedničko srce” i prema glasačima centra. Znao sam da Kolinda ima lijepu sliku, ali sada sam se uvjerio da ima i sasvim dobar ton.

PLUS

Dnevnik: Hrvatski učenici možda su najveći markiranti na svijetu. Sunčica Findak u svom je prilogu otkrila i uzroke masovnog bježanja od nastavnika i profesora.

MINUS

Katolička aktivistica Ružica Ćavar brutalno je napadnuta na antivatikanskim prosvjedima. Đurica Drobac trebao je jače osuditi napad na staricu.

>> Fejk gluma i lažni humor ono su po čemu ćemo pamtiti seriju 'Kud puklo da puklo'

>> Ivana Petrović i sa škotskog referenduma vlada vanjskopolitičkom scenom

Je li Kolinda u emisiji Nedjeljom u 2 pokazala dobar ton?

Komentara 172

RA
ravko1952
14:34 22.09.2014.

Kolinda je nadasve CROlinda. Epitet kakav nikako ne ide s Jusipovićem. Seksizam Stankovića je tu nebitan. Da su pitanja bila bolja i odgovori bi bili takvi. KGK jednostavno nema alternativu. Mora proći.

IV
ivanbradvic
14:23 22.09.2014.

Svaka čast Kolindi... Jedva cekam prvo suceljavanje s Josipovićem...

Avatar Idler 3
Idler 3
14:29 22.09.2014.

Stankovićeva emisija još postoji ??? Mene uopće ne iznenađuju pozitivni komentari nastupa naše buduće predsjednice. Mene čudi kaj likovi poput Stankovića i dalje vode bilo kakšne emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije