Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODASLALA PORUKU MILANOVIĆU

Kolinda i Jakov prošetali Dolcem, predsjednica potvrdila da će biti sučeljavanja

Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov na Dolcu
Foto: Frano Jerkan/PIXSELL
1/16
24.12.2019.
u 13:04

Povodom Badnjaka, aktualna predsjednica svim je vjernicima zaželjela da dočekaju Božić kao blagdan radosti

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović  danas je, povodom Badnjaka uputila svim vjernicima u domovini, ali i iseljeništvu božićnu čestitku te zaželjela da svi dočekaju Božić kao blagdan radosti.

"Božić nam donosi darove dobrote, darežljivosti i ljubavi prema bližnjima, svojom vedrinom nas ohrabruje, budi optimizam i poziva na zajedništvo, stoga je ovo doba okupljanja u kojem dijelimo vrijeme i ljubav s našim obiteljima i prijateljima" - rekla je Grabar-Kitarović.

Naime, predsjednica je prošetala po Dolcu sa suprugom Jakovom te porazgovarala s kumicama, a odlučila je kupiti i bakalar, prenosi 24 sata

Isto tako, komentirala je i protukandidata Zorana Milanovića s kojim ide u drugi krug predsjedničkih izbora, rekavši kako: 'Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada', javlja N1.

Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov na Dolcu
1/16

Također, potvrdila je i da će biti sučeljavanje sa Zoranom Milanovićem. "Uvijek sam spremna" - poručila je predsjednica.

"Zapamtimo da smo svi nekako vjerni sebi i ja ne vjerujem u neke velike promjene', dodala je.

Pozvala je sve građane da Božić dočekaju kao blagdan radosti života, s veseljem, u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima.

Predsjednica je dodala i kako bismo trebali biti obzirniji, tolerantniji i srdačniji i da time pridonesimo da se u našem društvu svaki čovjek osjeća dostojanstveno

"Svim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj 2020. godini", poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. 

Komentara 75

Avatar borovanjiva
borovanjiva
14:13 24.12.2019.

Ako je kupila suhi bakalar jesti će ga u subotu.

PU
paul-umpe
13:36 24.12.2019.

Jos malo predsjednice.Izdrzi pritisak ljevicara a znamo tko se krije iza ljevice.05.01.20 slavimo.

LA
Lavica7
15:20 24.12.2019.

Od kad se bakalar kupuje na Badnjak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije