Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kome treba obračun Vlade s Pantovčakom

Kruna svega je najava o preispitivanju podrške HDZ-a predsjednici u utrci za drugi mandat

Komentari 32

DU
Deleted user
10:34 22.07.2017.

Bravo, Ristiću! U sridu! Čekam još komentar gđe Višnje Starešine, ali u ovoj slici medijske harange na Predsjednicu "potpaljene" iz Banskih dvora, ovo je prvi konkretni, nedvosmisleni i jasni članak koji otvoreno piše o čemu se tu radi. Također, jedan konkurentski medij već neko vrijeme priprema teren za pohod Milanovića na Pantovčak, pa me ne bi začudilo da Plenković odigra kao Sanader/Kosor i krene sabotirati KGK s par trojanskih konja, tzv. neovisnih kandidata s ciljem da razmrve KGK-ino biračko tijelo, pa da se onda Milanović, kao nekoć Josipović, progura do Pantovčaka. Pika Uspravnica, pika! Teta Merkel je jaaako bijesna, a znamo da je u HDZ-u odvajakad bitniji interes Angele Merkel od interesa RH.

VL
TO
tolitol
10:01 22.07.2017.

Obračunao se Plenki s mostovcima, pa se obračunao s oporbom unutar HDZ-a, pa se obračunao sa Stierom. Sad očito slijedi obračun s Grabar Kitarović. Pitanje je samo koliko je pametno pustiti tog čovjeka da se razračunava sa svima za koje smatra da mu imalo oponiraju i koji će trošak biti za državu koja na čelu ima osobu kojoj je očito najveći domet uskladiti odjelo i pred kamerama izrecitirati par maglovitih fraza. Previše je taj čovjek otišao u spinove. Očito ima podršku u velikom dijelu medija, a i u svojoj stranci. No bojim se da će Hrvatska to masno platiti.

VL
B2
bokida 2
10:21 22.07.2017.

Hrvatski mediji su najveći zagađivači ovih prostora. Pogledajte samo sa koliko prezira oni govore i pišu o vlasti. Ti ljudi su u stanju prebrojiti rakete u Žrnovnici i staviti u medije da svi znaju koliko ih ima..Nevolim Erdogana , aliali za naše novinarstvo bi bio lijek.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:01 22.07.2017.

Moža se Plenki namjerava kandidirat na sljedečim predsjedničkim izborima pa je ovo svojevrsna kampanja, uvertira u nju!

VL
DU
Deleted user
11:10 22.07.2017.

sukob je potreban akterima pa svakovecernji nastup na tv I njihova prevazna verbalna akrobacija zatim slijedi proslava oluje Janjci peceni u sinju za vrijeme alke pa koja slika s godisnjeg odmora zatim putovanja sa svitom po globusu povratak u zg u zg skolska godina sve u svemu selo gori a baba se ceslja zaboravio sam samohvale o turizmu a vise prometa ostvari barcelona nego cijela nasa drzava Itd

VL
HR
hrza
06:28 23.07.2017.

Krstičević kao razmaženo dijete: hoće kaki neće kaki?????

VL
DU
Deleted user
09:36 22.07.2017.

Sukobu pantovcaka i banskih dvora mogli bi se veseliti samo neprijateljske drzave ali toga nema sukob je predstava za narod time se skrece pozornost sa vaznih tema iseljavanja demografske katastrofe bankrota agrokora bujanja paralelnih vlasti u agencijama i na kraju predsjednica nikada ne bi smjela izjaviti da vojska kasni i da kasni a kamoli kad to ne odgovara cinjenicama ministar krsticevic ce ostati ministar jer previse voli vlast da bi odustao a svi troje moraju naci mijlijardu eura za vojno zrakoplovstvo da izvrse predplatu za nato iducih par godina itd

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
12:00 22.07.2017.

plaćeno ovo plećano ono... a novinari bez para :D Novinari su kako god da okreneš najjači javni alat koji može od komunističko-erdoganskog poimanja Vlasti, stvoriti demokratsku službu. Jadni su oni režimski novinari koji od predstavničkih službenika prave svete toteme, aa još jadniji oni koji tako nešto podržavaju.

VL
DU
Deleted user
09:50 22.07.2017.

a ovaj tvoj članak nije u službi gđe. Predsjednice i možda g. Trumpa!?

VL
DU
Deleted user
10:58 22.07.2017.

Plačeni članak od PreCjednice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.