Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA IZJAVE
Povratak na članak

Udovice branitelja pisale predsjednici: 'Svojim istupom duboko ste nas povrijedili'

Udovice poručuju predsjednici da se grubo 'ogriješila o obveze' koje proizlaze iz predsjedničkog mandata.

Komentari 137

Avatar HRVATSKI CENTAR OIE
HRVATSKI CENTAR OIE
12:13 15.02.2018.

To nisu niti udovice hrvatskih branitelja niti hrvatski branitelji. Izjavu predsjednice pročitajte u cijelosti. ''Želim vrlo jasno i nedvosmisleno odbaciti zlonamjerna tumačenja moje izjave o prosvjedu povodom dolaska predsjednika Vučića u službeni posjet Republici Hrvatskoj. Ni na koji način nisamam dovela u pitanje pravo na prosvjed. Imam puno razumijevanje za udovice poginulih i umrlih hrvatskih branitelja te za braniteljske udruge koje su iskoristile svoje demokratsko pravo i izrazile svoj stav o dolasku predsjednika Vučića", izjavila je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. "Kada sam govorila o pojedincima s rubova političkog spektra, kojima ne smijemo dopustiti da diktiraju državnu politiku, mislila sam na one pojedince s krajnje ljevice i desnice koji svojim istupima i ponašanjem čine nemjerljivu štetu Republici Hrvatskoj. To nisu niti udovice hrvatskih branitelja niti hrvatski branitelji. Kao što sam se s predstavnicima 25 braniteljskih udruga sastala uoči posjeta tako ću se s njima sastati i ovih dana kako bi ih upoznala s rezultatima razgovora, s posebnim naglaskom na otkrivanje sudbina naših nestalih branitelja i civila. Rezultati ovog posjeta tek će se vidjeti. Moja savjest je mirna. Sve što činim, činim u interesu hrvatskog naroda i države, a naš najveći interes je mir i stabilnost u ovom dijelu Europe".

VL
AL
Alkana
13:04 15.02.2018.

Opet jedna "afera" koja uopće ne postoji. Drage udovice su se dale navući od predsjedničinih neprijatelja. Nijednom riječju predsjednica nije uvrijedila udovice niti branitelje nego je prozvala one crne i crvene ekstremiste koji zaista nanose veliku štetu Hrvatskoj. Drage udovice,, sad je vaš zaštitnik postao Bojan Glavašević! Bravo! Ovim vašim pismom ste vi uvrijedili predsjednicu! Podlegli ste spinu onih koji znaju da je predsjednica valjda jedina koja radi samo u interesu naroda i branitelja Hrvatske pa ju zato žele što prije maknuti.

VL
AL
Alkana
13:13 15.02.2018.

Kolinda je postala najopasnija svim mrziteljima samostalne Hrvatske i zato se koristi svaka prilika da ju se omalovažava i blati. Tom spinu ljevičara jugofila nasjele su i udovice. Ispričajte se predsjednici!

VL
VL
VladoEsseker
14:05 15.02.2018.

Koliko Josipovićevaca i Mesićevaca komentiraju Kolindu

VL
BA
balance
14:02 15.02.2018.

Dok su se mediji (Šprajc)zgrožavali ovom posjetom picoustog,odmah znaš da pile na opako!!!

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
14:21 15.02.2018.

Svaka cast udovicama! Vucic je zasluzio demonstracije i kritiku. Rozalija se sama svrstala bez imalo krivice predsjednice. Ovo mi izgleda kao stvaranje nove desne "ikone, treba pratiti iz koje je stranke.

VL
Avatar javorko
javorko
13:04 15.02.2018.

ovako bi zaista islo pismo:"uvrijedili ste nas a li mi cemo opet za vas glasati" nazalost ispalo je tako da desna strana je uvijek zavedena naivna i izigrana..od doba tudmana to je tako a znam i zasto

VL
CR
cromak
14:57 15.02.2018.

Nasa presjednica uvidila da su nasi susjedi u pasaluku mentalno poremeceni pa ih pozvala u goste da im pomogne. Poslije svih analiza postalo jasno da tu vise nema pomoci. Lijepo ih ispratila da se truju i dalje. A nasim Hrvatima pravoslavcima koje su srbi presvoili sebi da se vrate maticnoj hrvatskoj pravoslavnoj crkvi i da ne budu potrosni material bradonja iz Srbije i da uzivaju komfor lijepe nase. Za dom spremni.

VL
Avatar Observer
Observer
14:34 15.02.2018.

Zanimljivo je da razni Glavasevici,Frljicevci,Lekovici,Pupovci pa i popovi bradonje odjednom obozavaju Kolindu. Nesto nije u redu sa ovom slikom ?

VL
ZA
zaokica
12:04 15.02.2018.

Bit ce to sve OK..Predsjednica vise nego IKO u ovoj zemlji voli ove zene branitelje hrvatice i hrvate sve ljude dobre volje i one koji Hrvatsku dozivljavaju svojom domovinom...Zna jako dobro sto radi i naravno ko puno radi i grijesi....

VL
AV
Avaz
12:03 15.02.2018.

Presjjednica je jedina koja vodi računa o državnim interesima. Ovaj jad što se skuplja oko uskih interesa pod pokroviteljstvom Hdz je za svaku osudu. Presjednice hrabro.

VL
DE
desperadikus
14:02 15.02.2018.

Oporba i mediji dizu pucanstvo protiv prjedsjednice i vlade zbog nekakve Vuciceve pobjede u ovoj posjeti. Prjedsjednica profesionalna i politicki mudra vlada ozbiljna i precizna.

VL
HR
Hrvatska
11:59 15.02.2018.

Zena im dogovori sa Vucicem sastanak kako bi pronasli nestale njima opet nesto ne pase

VL
KL
klasika
12:05 15.02.2018.

Svaki pozitivan potez radi mira između dva naroda je hvale vrijedan. Nedaj se Predsjednice.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:03 15.02.2018.

Pismo pisali Bujanec i Zeljka:)))

VL
DU
Deleted user
15:35 15.02.2018.

Sada sam posumnjao u svoj razum prije par dana u svoj vid nedugo nakon toga u svoj sluh . neču više slušati našu prvu damu jer imam osječaj da me pravi imbecilom , što svakako po mom skromnom uvjerenju nisam zavrijedio kao ni svi oni koji su zgroženo reagirali na ovo ka jse dogadja u tzv. visokoj politici R. Hrvatske. istina je da moramo urediti odnose sa R. Srbijom ali da dozvolimo takvo vrijedjanje od strane g. Vučića i da ga "naša" kraljica uz smiješak bodri , to je vulgarno i pokazuje da nema ni malo smopoštovanja i poštovanja do domovine i onih koji su ju krvlju izborili . Sramite se Kolinda Grabar Kitarovič.

VL
TO
Tomisl
11:56 15.02.2018.

SVE strane kao i mediji bi trebale vec jednom radi dijece i mladih manje o cetnicima , ustasama , balijama i ratovima a vise reda ,rada i zajednistva pa ce svima biti bolje. Zivila Hrvatska !

VL
NO
nogogaz
12:29 15.02.2018.

Najbolje da postavimo na srpskoj granici žicu. Istu za koju necemo da je slovenci postavljaju na schengenskoj granici. Mi to mozemo, jer smo bolji, pameniji i uvik u pravu kad se radi o susjednim drzavama. A EU pravo tribamo ponistit i prihvatit nase domaće balkansko pravo....

VL
SI
siskic
12:13 15.02.2018.

pa te udivice bi najrajše vodile državu.....fuj.

VL
DU
Deleted user
22:47 15.02.2018.

od kad je pupiju i srbima rekla..da je ona njihova predsednica....o njoj ..sami pozitivni komentari u vl..bice..matan..tu umisa prste..ha..ha..koja..djamahirija.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.