Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović:
Povratak na članak

'Međunarodna zajednica je otvorila oči tek na razaranja Vukovara i Dubrovnika'

Ministar branitelja Tomo Medved prisjetio se kako je na dubrovačkom području proveo godinu dana

Komentari 8

MO
mobitel20
14:10 06.12.2016.

Shvatio je svijet nekoliko dana prije sluzbene neovisnosti(sveopci napad na HR, herojska obrana Zadra 4.5.i6.listopada,napadi na mnoge gradove i naselja, raketiranje Tudjmana). Branio sam, pa oslobadjao Dubrovnik, jasno je da je on i meni simbol, a jasno je i da je hrvatski simbol u svijetu i da napad na njega u inozemstvu jace odjekuje nego npr. na Saborsko, ali ipak je i ranije od 06.12. svijet progledao. Posebno nakon Vukaovara...

VL
MO
mobitel20
14:13 06.12.2016.

Zasto ne pobrisete ove mrzitelje Hrvatske i njihove uvrjedljive komentare o instituciji Predsjednika RH i o nasem strateskom savezniku NATOu? Iako...da, gust je vidjeti kako neprijatelj nemocno bjesni i pjeni, hehe

VL
Avatar Observer
Observer
16:33 06.12.2016.

A VL , HRT , Ju -list i ostali cekaju sto ce reci Pupovac , Klasic , Jakovina ili Pusic . Sad ih nemozes ni lampom pronaci, gdje su ti likovi kad se radi o cetnickim zlocinima ?

VL
OV
Ovozemaljski
19:00 06.12.2016.

Hosovci su najvise ginuli u Vukovaru i Dubrovniku za slobodu, dok su se stakori razbijezali i posakrivali dok su padale granate, HOSOVCI su davali zivote na oltar domovine, za slobodu, za sve ljude, ginuli su i dok su izvlacili svoje ranjene suborce, pa vas pitam sve vas tamo politicare koji ste također bili sudionici tog vremena, i predsjednicu pogotovo bi pitao da nam kazu sta misle o tim ljudima, jer im je na grbu pisalo ZDS? Hvala!

VL
MA
Malenkost
16:57 06.12.2016.

Palikuce srpske i crnogorske nitko nije stavio pred sud. Cilipi su spaljeni. Hrvatska nije ni blizu trazila i osudivala te pocinitelje. Jadno.

VL
PR
Prekobrda
13:08 06.12.2016.

Poruka je vise nego jasna NATO je nada NATO je spas i za NATO treba dat makar kruha neimat. A Kulindu za seficu NATO-a tako joj Bog i Vrag pomogao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.