Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kolinda Grabar Kitarović susrela se s Borutom Pahorom na neformalnom ručku

Prilikom susreta razgovaralo se o nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko – slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO –a. Dodatni naglasak stavljen je na inicijative i suradnju na prostoru jugoistočne Europe
01. ožujka 2015. u 16:56 82 komentara 5415 prikaza
kolinda grabar kitarović i borut pahor

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i Predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor susreli su se na neformalnom radnom ručku u Otočcu ob Krki, slijedom dogovora sa sastanka nakon inauguracijske svečanosti u Zagrebu.

Prilikom susreta razgovaralo se o nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko – slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO –a. Dodatni naglasak stavljen je na inicijative i suradnju na prostoru jugoistočne Europe. 

Hrvatska predsjednica svoj će prvi službeni posjet imati početkom idućeg tjedna kada odlazi u Bosnu i Hercegovinu. Kako je ranije i najavila, susjedna BiH bit će prva zemlja koju će posjetiti na dužnosti na koju je stupila 19.veljače.

>> Zašto je Kolinda Milanoviću ‘opalila šamar’? Pa taj bi i Gandhija iznervirao

VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar StevoKrajačić
  StevoKrajačić:

  Hrvatska ima pametnu, lijepu i moralnu predsjednicu na zadovoljstvo svih dobonamjernih ljudi.

 • Uvijek_iskreno:

  Samo neka tako nastavi, radi svoj posao odlicno.

 • ameris:

  Slovenija ima 90% veći BDP od Hrvatske a banke su sve u slovenskom vlasništvu.Siguran sam da nas mogu u mnogo čemu poučiti.