Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otočac ob Krki

Kolinda Grabar Kitarović susrela se s Borutom Pahorom na neformalnom ručku

kolinda grabar kitarović  i borut pahor
01.03.2015.
u 16:56

Prilikom susreta razgovaralo se o nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko – slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO –a. Dodatni naglasak stavljen je na inicijative i suradnju na prostoru jugoistočne Europe

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i Predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor susreli su se na neformalnom radnom ručku u Otočcu ob Krki, slijedom dogovora sa sastanka nakon inauguracijske svečanosti u Zagrebu.

Prilikom susreta razgovaralo se o nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko – slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO –a. Dodatni naglasak stavljen je na inicijative i suradnju na prostoru jugoistočne Europe. 

Hrvatska predsjednica svoj će prvi službeni posjet imati početkom idućeg tjedna kada odlazi u Bosnu i Hercegovinu. Kako je ranije i najavila, susjedna BiH bit će prva zemlja koju će posjetiti na dužnosti na koju je stupila 19.veljače.

>> Zašto je Kolinda Milanoviću ‘opalila šamar’? Pa taj bi i Gandhija iznervirao

Komentara 82

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:59 01.03.2015.

Hrvatska ima pametnu, lijepu i moralnu predsjednicu na zadovoljstvo svih dobonamjernih ljudi.

UI
Uvijek_iskreno
18:05 01.03.2015.

Samo neka tako nastavi, radi svoj posao odlicno.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:43 01.03.2015.

Kolinda je pravi izbor za čišćenje HrvatskE LustracijoM!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije